Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Bize borcunuz var!!!02129141062 dolandýrýcý numara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Bize borcunuz var!!!02129141062 dolandýrýcý numara

Dün beni 02129141062 den aradýlar neymiþ istanbulda saglýk hizmeti almýþým 2 yýl önce onaylamýþým eger kredi kartý bilgilerini vermezsem 1200 tl borc cýkarýp mahkemeye vereceklermiþ yüzsüzlügün en uc noktasýna geldigimiz an her halde telefondaki kadýna ne varsa saydým sonra 155 i aradým bilgiyi verdim bunlar yeni dolandýrýcý yöntemi kullanýyorlar internette araþtýrdým herkesi böyle tavlamaya kalkmýþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah belalarýný versin, sevgili arkadaþým editör, yaþadýðýnýz yerde mutlaka polis karakoluna gidip baþvurun daha önce baþýma böðle bir vaka gelmiþti, besbelli para için tehdit edilmiþsiniz, gelen nomarayý þikayet ederseniz en azýndan kendinizi korumuþ olursunuz. iyiki kart nomarasý falanda vermediniz, sakýn olakide para falan yollamayýn. ya nasýl bir memlkette yaþýyoruz anlamýþ deðilim, sýrf çalan telefona bakýldý diye borçlu çýkarýyorlar. bakalým bizleri koruyan yasalar ne zaman yürürlüðe girecek, bizi taciz eden, rahatsýz edene, tezminat davasý açýp bizleri rahatsýz ettiyi için ceza kesilmelidir, ama ne hikmetse bu iþlerle uðraþanlar, bir türlü yakalanmýyor.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dolandýrýcýlýðýn yeni numaralarý bunlar. hergün yeni bir þeyler çýkarýyorlar....dikkatlý olmak lazým böyle durumlarda. hele bir de kredi kart numarsý isteyen bize havale yapýn diyenlere çok daha dikkat etmek gerek saygýlar.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AMAN ARKADAÞLAR DÝKKAT: bu þerefsiz dolandýrýcýlar mart ayýnda benide aradýlar ayný sizin gibi bir saðlýk sigortasý þirketi olarak tanýttýlar kendilerini neymiþ bem 1 yýl önce bunlarla ilk yýlý ücretsiz olmak üzere 2 yýllýk telefonla sözleþme yapmýþým bu sözleþmeden cayma payý olarak 299 tl odemem gerekiyormuþ yoksa 1200 tele olarak ödemek zorunda kalacakmýþým ben böyle bir sözleþme yapmadýðýmdan emin olduðum için kredi kartý numaramý istediler vermedim ve ben sözleþme evraklarýmýn vede sesli kaydýmýn adresime gönderilmesini istedim beni biz bu parayý faiziyle alýrýz diye tehdit edip kapattý ne evrak geldi ne ses kaydý beni arayan no: 444 5 308 ama bu kiþiler yukarda kardeþimin verdiði gibi çok çeþitli telefonlardan arýyorlar iþin garip tarafý benim açýk adresimi tc nomu bir þekilde ele geçirmiþler guya tc nolarý çok gizli ve kiþiye özel olacaktý ama bir kargo bile gelse veya gitse tc alýyor böyle gizlilik olurmu. aman dikkat bu telefonlara kesinlikle itibar etmeyin ve kredi kartý nosu vermeyin. selamlar. 444 5 308 bu noyu google den araþtýrýsanýz nasýl dolandýrmaya çalýþtýklarýný görebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayný dolandýrýcýlar bir kaç ay önce benide aradýlar. Aðzýma geleni bende saydým. 155 i aradým . Hiç bi sonuç alamadým. En yakýn polis merkezine gittim. Durumu anlattým. Para kart numarasý biþey verdinmi sordular. Ortada suç olmadýðý için hiç bi iþlem yapmadýlar. Nasýl bi adalet bende anlamadým. Ýllaki dolandýrýlmamýz mý lazým ondan sonra iþlem yapýlacak. Öyle gönderdiler . Bunlara itibar etmeyin diye nasihat ettiler. Niye arayan numara hakkýnda soruþturma bi iþlem yapýlmýyor bende anlamýþ deðilim yüzlerce kiþiyi aramýþlar. Bir çok kiþide inanmýþ dolandýrýlmýþtýr zannediyorum.
    Konu cesur55 tarafýndan (16-05-2014 Saat 17:00 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: yazým hatasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

memlekette adalet yok zaten bak bakalým neden amerikada olmuyor bu olaylar cezalarý uygulayan yok adamda paçayý ele verirsem 2 ay durur çýkaraým diyor dýþarda yapsýnda görem bakayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

istediðiniz yere þikayet edin,ilgilenmiyorlar.yýllardýr bu telefondan dolandýrma iþi devam ediyor.istedði telefonu dinleyebiliyorlar,nasýl iþse,bu sahtekarlarýn adreslerini bulamýyorlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

10.000 tl kazandýnýz,dedi,eee dedim.k.kart no vereyinde 250.00 tl çekip iþlemleri baþlatalým demezmi.yermiyim,ulan o... dedim 250 kes bana 9750.00 tl yollasana dümbük dedim.ondan sonra söylediklerimi, hatýrlamýyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri