Türk futbolu Soma için elele! TFF; Süper Kupa finalinin Soma yararýna Manisa'da oynanmasýna kerer verdi! Maddi yardým için çeþitli kararlar alýnýrken, Milli Takým ve Terim'in pazartesi Soma'ya gideceði açýklandý...
Soma'da meydana gelen maden felaketi sonrasý yardým çalýþmlarý artarak sürüyor. TFF Yönetim Kurulu, yaptýðý toplantýda Soma'da þehit olan iþçilerin ailelerine yardým amacýyla önemli kararlar aldý.
F.Bahçe-G.Saray Süper Kupa finalinin Manisa'da oynanmasýna ve maçýn tüm gelirinin baðýþlanmasýna karar veren TFF Yönetimi, ayrýca Soma'da þehit olan iþçilerin ailelerine 5 milyon TL yardýmda bulunacak.
Bu arada 19 Mayýs Pazartesi günü, TFF Yönetimi, Fatih Terim ve tüm Milli Takým oyuncularý Soma'ya gidecek.
Alýnan kararlarla ilgili basýn toplantýsý düzenleyen TFF Baþkaný Yýldýrým Demirören þunlarý söyledi:
"Soma'da yaþanan faciada vefat edenlere Allah'tan rahmet acýlarýný beraber paylaþýyoruz. Geçmiþ olsun yaralý olan kara ve geçmiþ olsun diyoruz."
"Yaralarýn sarýlmasý için bazý kararlar aldýk. Öncelikle Süper Kupa Finali 15 ya da 16 Aðustos'ta Manisa'da oynanacak ve bütün gelirler Soma'da þehit düþenlerin ailelerine verilecek."
"Ayrýca TFF olarak þehit düþenlerin ailelerine 5 milyon TL baðýþlayacaðýz"
"Fatih Terim, TFF Yönetim Kurulu ve Milli Takým oyuncularý olarak 19 Mayýs Pazartesi günü Soma'ya gideceðiz."
"Milli futbolcularýmýz pazartesi günü Fatih Terim ile ayrý bir kampaya baþlatacak."
"Hakemlerimiz hafta sonu oynanacak olan maçlarda alacaklarý ücretleri Soma'ya baðýþlayacaklar"
"Kenetlenen ve baðýþ yapan kulüp baþkanlarý, hocalarýmýza, MHK Baþkanlarýna, oyunculara herkese teþekkür ediyorum."

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri