Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Atletico Madrid ÞAMPÝYON (Yorumlar Buraya)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Atletico Madrid ÞAMPÝYON (Yorumlar Buraya)

Atletico Madrid þampiyon oldu la ligada uzun zamandan sonra 3 cü takým þampiyon oldu tebrikler arda tebrikler Atletico Madrid

Ayrýca soma için bugune özel formasýyla cýktýlar bunun içinden tebrik ediyorum Atletico Madridi :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tebrikler ardalý atletico madride.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Barcelanýn tahtý devrildi. Tebrikler

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Atletico tarih yazdý!

Ýspamya La Liga'nýn 38. ve son haftasýnda Atletico Madrid, deplasmanda Barcelona ile 1-1 berabere kaldý ve þampiyon oldu.

Ýspamya La Liga'nýn 38. ve son haftasýnda Atletico Madrid ile Barcelona, þampiyonu belirleyecek mücadelede karþý karþýya geldi. Camp Nou'da oynanan ve büyük bir çekiþmeye sahne olan maç, 1-1 eþitlikle sona erdi ve Atletico Madrid þampiyonluðunu ilan etti.

Karþýlaþmanýn 17. dakikasýnda Diego Costa ve 23. dakikasýnda Arda Turan'ýn sakatlýklarý nedeniyle oyundan çýkmak zorunda kalmasý sonrasýnda þok yaþayan Atletico'da, Barcelona'nýn 34. dakikada Alexis Sanchez ile bulduðu gol ile moraller yerle bir oldu. Mücadelenin ilk yarýsýný Barça, 1-0 önde tamamlarken, Atletico ikinci yarýya hýzlý baþladý ve 49. dakikada Diego Godin ile beraberliði yakaladý. Kalan dakikalarda baþka gol olmadý ve karþýlaþma 1-1 sona erince, A. Madrid þampiyonluða ulaþtý.

Beraberliðin ardýndan Atletico Madrid puanýný 90 yaptý ve 87 puanlý Barcelona'nýn 3 puan önünde kalmayý baþararak, Ýspanya'nýn iki devi Real Madrid ve Barcelona'nýn hegamonyasýný kýrmayý baþardý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tebriklere atletico madrid ve arda turan iyiki yurtdýþýna gittin çok güzel baþarýlara imza attýn umarým þampiyonlar ligi finalinide kazanýrsýnýz..

Konu bayram tv tarafýndan (17-05-2014 Saat 21:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Atletico Madrid yürekten kutluyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cok sevindim... tebrikler atletico

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Helallllll

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonunda. Diego Simeone harika bir takým kurdu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maçý izleyemedim ama atletico nun þampiyonluðuna sevindim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri