REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şaka gibi _Çatıda unutulan VİİNÇ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 şaka gibi _Çatıda unutulan VİİNÇ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziosmanpaşa’daki 35 katlı binanın üzerinde unutulan vinç için devreye girdi. Köşk’ten gelen talep önce Ankara Valiliği’ne ardından da Çankaya Belediyesi’ne ulaştı. Çankaya Belediyesi, vincin sökümü için ihaleye çıktı. Başkan Alper Taşdelen, “İhale noktalandığında vinci indirmiş oluruz. Bu yıl içinde konuyu çözmeyi umuyoruz”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ancak ve ancak türkiyede olur bu olaylar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tür ilginç olaylar neden bizde oluyor bilemiyorum...

VAKFET YAŞAT YAŞA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vinç lazım olduğunda unutanın aklına gelir, o zaman bakar düşünür acaba ben vinçi nerde unttum diye.. eeee yurdum insasnı işte böyle ne yapalım
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

35 katlı modern gökdelenler yapan bir firma,basit bir vinç'i niye unutsun?Vardır bunda bir bit yeniği!..Belkide indirilmesi,tekrar kullanımda olmasından daha pahalıya gelmiştir...Ya da adamın estetik anlayışı budur.. Yani akla ziyan bir durum!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam komedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kadar salakmı bu insanlar vinci orada unutsunlar nasıl indireceklerini bilmemişlerdir o yüzden oaradadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önüne çanak takılıp motorlu çanak olarak kullanılabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam trilyon dolarlık otel yapıp çatısında vinç mi unutacak? Kim böyle saçma haberleri yayıyor anlamıyorum. En gıcık olduğum şey, kendilerini gazeteci sanan birkaç sersemin uydurma haberle klick, sansasyon peşinde olması. İnşaat bitimine yakın mal sahibine haciz gelince binaya tedbir konuldu ve ondan sonra bir çivi bile çakılması yasaklandı. Böylece o vinç de orada kalmak zorunda kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam Türk işi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri