REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
156 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunnycİler MÜjde Sharİng Gelİyor..!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DAHA gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DAHA gelecek
    Aslında yapılması lazım cihazlar 2 mb .Nextin diger modelleride 2 mb .sadece com port eklenirse yazılıma birde ayarlar adepte edilirse aslında olabilir. Ve bu sekil kanallar izlenmiş olur.Şu andada free olan yerler mevcut aslında onlardan yararlanılabilir. bekleyip görecez bende next 2000 cıs var seyrediyorum sorunsuz olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında yapılması lazım cihazlar 2 mb .Nextin diger modelleride 2 mb .sadece com port eklenirse yazılıma birde ayarlar adepte edilirse aslında olabilir. Ve bu sekil kanallar izlenmiş olur.Şu andada free olan yerler mevcut aslında onlardan yararlanılabilir. bekleyip görecez bende next 2000 cıs var seyrediyorum sorunsuz olarak

bende aynı model var daha yazılımı atmadım cihaza

önce server işini halletmek lazım

server olayını nereden sağladınız
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum sen ss2 ıcın verılen beles serverları kullana bılırsın forumda var zatern ss2 bolumune bak yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devid Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende aynı model var daha yazılımı atmadım cihaza

önce server işini halletmek lazım

server olayını nereden sağladınız
    mach1 den pass aldım o şifrelerle izliyorum su anda server doldugu için şifre vermiyorlar sanırım.Yakupowerskyın dedigi gibi ss2 olan server bilgilerini girin açar kanallar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri