SUNNY almakla bizler geriye mi kaldık? Ne şanssı imişiz? Herhalde bir önlem alırlar. Bizleri mutlu ederler. İlgililere şimdiden teşekkürler.
SUNNY almakla bizler geriye mi kaldık? Ne şanssı imişiz? Herhalde bir önlem alırlar. Bizleri mutlu ederler. İlgililere şimdiden teşekkürler.
SA super ama ne zamana?
neyse simdiden butun arkadaslara tanidigim ve tanimadigim uzakta ve yakinda olanlara mutlu ,saglikli ,ve sevinç'le dolu temiz kalpli olanlara.
NICE YILLAR 2007
HAYIRLI OLSUN
EN BUYUK TURKIYE
Konu superman tarafından (28-12-2006 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
abi bize sharing olana kadar kalmadı heralde.ne paylaşımmış![]()
bilgi için teşekkürler yaklaşık üç ay oldu aynı bilgi verilmeye devam ediyor neyazıkki ne yazılımla nede programla henüz tanışamadık ndense
teşekuler usta eline sağlık
sayın snopy sunny lere hani card şharing geliyordu ne oldu cohi ile irtibat kurduğunuzu söylüyordunuz ne oldu hala bir ses yok
gelir bir 3 ay daha bekleriz nasıl olsa sunny kullanıcıları beklemeye alıştı neredeyse nexttin tüm modellerine geldi demekki biz sunny almakla hata etmişiz keşke söylemek istemiyorum ama next alsaydık
ArkadaŞlar Yakin Zamanda Gelcek Olan Share Neoldu Acaba Saddam Gİbİ İdam Mi Oldu Yoksa
Ben next aldım huzurluyumAma beklemek lazım olmaycak diye birşey yok nextin sharing cıkardıgı özellikler 2mb cihazlar.
Şimdi asıl sorun su yazılımlarda olsa bile free server bulmak cok zor arkadaşlar. Mutlaka ucretli yerler bulmak zorunda kalacaksınız birde sorun bu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri