REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: win32

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart format at

Alıntı aercan82 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkur ederım arkadasım ilgilendiğin için dedıklerının hepsını yaptım test edıyorum simdi .birde soylemı unuttum bılgısayarı her actıgım zaman rundull32.exe w0120cba.dll belırtılen modul bulunamadı yazıyor acaba bununla bır ılgısı olabılır mı tekrar tesekkurler
    kardeş senin makina formatı haketmiş bence format at en iyisi bu ve sonra driverleri yükledikten sonra acronicstrue image programını kullan bilgisayarının en iyi çalışan halinan image sini al sonra bir sorun ile karşılaşırsan yeniden yükle ben öyle yapıyorum çünkü saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aercan82 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkur ederım arkadasım ilgilendiğin için dedıklerının hepsını yaptım test edıyorum simdi .birde soylemı unuttum bılgısayarı her actıgım zaman rundull32.exe w0120cba.dll belırtılen modul bulunamadı yazıyor acaba bununla bır ılgısı olabılır mı tekrar tesekkurler
    Bilgisayarda yüklenen programları kaldırırken bazen dll dosyalarıda silinir.Dll dosyaları silindigi zaman bu tür hatalar olur.en iyi çözüm bilgisayarınızdan silinen dll dosyalarını yüklemeniz gerekiyor
    Yüklemeyi şu şekilde yapabilirsiniz.
    İlk önce bilgisayarınızda hangi isletim sistemi yüklü ise onun kurulum cd si hazır olsun sonra bilgisayarda başlat çalıştıra verecegim komutu yazınız
    sfc /scannow komutunu yazınca sizden dll dosyalırını yüklemek için X-P cd nizi CD rom takmanızı istemeycektir.X-P cd sini takınız dll dosyaları cd den bilgisayarınıza yüklenir.
    NOT: bilgisayarınızda hangi isletim sisteminin oldugunu ögrenmek için masa üzerinde bilgisayarım simgesi üzerinde mau ile sağını tıklayın özelliklere gelin orada hangi isletim sisteminin yükle oldugu yazar.
    Konu ®adakoglu tarafından (02-12-2006 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı şey benim başımada geldi Format at düzelir.Deepfreeze yada truebackimage kullanarak sistemi yedekleyebilirsin.c deki tüm gerekli şeyleri d ye at.Kolay Gelsin...!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri