REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: win32

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart win32

arkadaslar merhaba bilgisayarımda ınternete gırdıgım zaman bellı bır sure ekranda soyle bır uyarı cıkıyor "generıct host process wın32 bır hatayla karsılastı kapatılması gerekıyor"ve bu yazı cıktıktan sonra reset yapmadan hıcbır sekılde ınternete gıremıyorum. format atmak ıstemıyorum butun bılgılerım kaybolacak.Sızce ne yapmam gerekır bana yardımcı olabılırmısınız
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği sona ermiştir konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aynı osorun benimde karşıma çıktı yapman gereken service pack 2 güncellemesi yap yine olmazsa regeditten bazı ayarlar yapmak gerekiyor. Sen ilk olarak service pack yükle bir bak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o ayarları nasıl yapıyoruz bır bılgın var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım ilk olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sp2 indir yükle ardından aşağıdaki işlemleri yap.

1. baslat - calistir - Dcomcnfg.exe yazip entera basin.
    Konsol Koku altinda Bilesen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. Varsayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin. Uygulayin ve yeniden baslayin.
    2. Alternatif 445. port kapatma yolu:
    baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
    TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
    3. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
    4. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkur ederım arkadasım ilgilendiğin için dedıklerının hepsını yaptım test edıyorum simdi .birde soylemı unuttum bılgısayarı her actıgım zaman rundull32.exe w0120cba.dll belırtılen modul bulunamadı yazıyor acaba bununla bır ılgısı olabılır mı tekrar tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım pcprogramlarını çok iyi bilme ama bildiğim kadarı ile yinede yardımcı olıyım program kaldırırken bu tür dll dosyaları siliniyor. pc team bölümünü incelersen orda istediğin cevabı bulabilirsin. yada sabah pc team ekibinden arkadaşlar yardımcı olurlar. BEnim sana edebileceğim yardım bu kadar inşallah faydali olmuştur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler ıyı geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıdaki linki incelersen ordaki işlemi yaparsan belki bir yardımı olur.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler senın verdıgın bılgıler ıse yaradı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende teşekkür ederim arkadaşım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri