Beþiktaþ’ýn C.Brugge maçýný yöneten Macar Szabo, "Böyle muhteþem bir taraftarla karþýlaþmadým. Ama tribünlerden atýlan viski þiþesi Beþiktaþ’ýn baþýna bela olacak" dedi.
BEÞÝKTAÞ’ýn Ýnönü’de Club Brugge’ü 2-1 yenerek UEFA’daki þansýný arttýrdýðý maçý yöneten Macar hakem Zsolt Szabo, seyircinin muhteþem olduðunu ancak tribünlerden atýlan viski þiþesinin siyah beyazlýlarýn baþýný aðrýtacaðýný söyledi. Birçok platformda uluslararasý müsabaka yönettiðini belirten Szabo, "Böyle muhteþem bir taraftarla karþýlaþmadým. Beþiktaþlý taraftarlardan çok etkilendim. Ancak 53. dakikada tribünlerden atýlan 200 gramlýk viski þiþesi yan hakemin yanýna düþtü. Bunu mecburen raporuma yazdým. Bunun haricinde hiçbir taþkýnlýk olmadý. Ancak bu viski þiþesi Beþiktaþ’ýn baþýna bela olacak" diye konuþtu.
Futbolcularýný eleþtirsin
Runje’nin yaptýrdýðý penaltýya anlam veremediðini ifade eden Szabo, topun aslýnda auta gideceðini, Runje’nin rakibe gereksiz yere temas yaparak penaltýya neden olduðunu söyledi. Macar hakem, Club Brugge Teknik Direktörü Ferrera’nýn penaltý hakkýndaki yorumunu ise "Burak’ýn düþürülmesi kesinlikle penaltýydý. Brugge’ün hocasý benim penaltý kararýný eleþtireceðine, kaçýrdýklarý gollerden dolayý futbolcularýný eleþtirmesini isterdim. Beþiktaþ haklý bir galibiyet aldý" yorumunu yaptý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri