Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 11400 cim srius pg problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım aşağıdaki linkteki yükleme programı aciko sky yazımını ordaki talimatlara göre yüklemeye çalış birde bilgisayarını yeniden başlat.
    LİNK NERDE ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım aşağıdaki linkteki yükleme programı aciko sky yazımını ordaki talimatlara göre yüklemeye çalış birde bilgisayarını yeniden başlat.
    VOLKAN 1065 AŞAĞIDAKİ LİNK NERDE???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bak burada vermiş ama sen hala forumda bağırıyorsun link nerde diye. Çünkü büyük harflerle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir. Aciko yazılımı yüklemişsin, sorunun o bölümde açıklanmış kardeş. Biraz araştır olmaz mı?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (01-12-2006 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sirinüs hustler tv izlemet istiyorsan Açiko 5225 SKY 27.07.2006 tarihli Yazılımın linki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın hocalar ilginiz için teşekkür ederim ama beniderdim aciko yazılımı falan değil ben serkan hocamın verdiği aslı 30300 sky olan yazılımı cihaza yükledim 2gün öncesine kadar hiçbir problem olmadan pg kanalını ve diğerlerini izleyebiliyordum siriusta fakat 2gündür kanal kilitlenip şifreli kanal yazısı çıkıyor ne cihazı kapatıp açınca belli bir süre 30-35 saniye kadar izleyebiliyorum ve sonra yine kilitleniyor şifreli kanal yazıyor ne yapacağımı bilemedim vallaha lütfen bana bir yol gösterin saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorun bende de var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sacha Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı sorun bende de var.
    Yazılımdan kaynaklanan hatalar vardır.Çihazınıza şimdilik Sirinüs uydusu için Açiko 5225 SKY yazılımı yükleyebilirsiniz.Bu yazımlda Hispasat D+ kanalları çalışmamaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aciko 4225 sky yazılımında SİRİUS uydusu acılmaktadır.Sorun olursa ACİKO 4225 YAZILIMINI ATINIZ. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bu yazılım yüklerken daha başında hata veriyor ekrana düşüyor yani yüklenmiyor saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı king Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bu yazılım yüklerken daha başında hata veriyor ekrana düşüyor yani yüklenmiyor saygılar...!
    Yazılımı neredenm yukluyorsunuz anlamadım.Bendede 11400 cihaza yukleme yaptım hiç sorun olmadı ve yazılımı yukleyen 10 bine yakın kişi var onlardada olmadı.Sizde nasıl hata veriyor.Siz hata verdig andaki resimi paint yapın bakalım

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri