Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 11400 cim srius pg problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cim srius pg problemi

sayın hocalar ben forumda verilen son yazılımı cihazıma yükledim 2 gün öncesine kadar bazen açmıyordu cihazı kapatıp açınca problemsiz izliyorum pg kanalını ama iki gündür kanalı açıyorum ama görüntü gelmiyor cihazı kapatıp açınca 30-35 saniye kadar izleyebiliyorum sonra görüntü donuyor şifreli kanal yazısı çıkıyor tekrar kapatıp açınca yine 30-35 saniye izliyorum ve yine gidiyor yazılımı tekrar yükledim ama düzelmedi ne yapmam lazım lütfen yardım saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım acikonun yazılımını yükle sorunsuz seyredersin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam cihaza daha önce yüklemeyi denedim ama olmadı daha yazılımın başında kilitleniyor yazılım ve yüklenmiyor lütfen yardım edin saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk önce boot dosyasını ardından yazılımı ardından tekrar boot dosyasını yükle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam aynen öyle yapıyorum yazılım yüklenirken hata veriyor kapanıp tekrar açılıyor cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım o zaman ilk önce 11400 orjinal yazılımını yükle ardından aciko yazılımını yükle.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onuda yaptım ama oda olmadı aciko yazılımı yine hata verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı king Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onuda yaptım ama oda olmadı aciko yazılımı yine hata verdi
    Yazılımı yükleme yaparken yazılım dosyasını ve yükleme proğramını masa üzerine çıkartınız.Yazılımı kanal listesi bölümünden yükleme yaparsanız çihazınız yazılımı yüklemez.Yazılımı ve boot dosyasını yazılım ve boot yazan yerden yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım aşağıdaki linkteki yükleme programı aciko sky yazımını ordaki talimatlara göre yüklemeye çalış birde bilgisayarını yeniden başlat.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım aşağıdaki linkteki yükleme programı aciko sky yazımını ordaki talimatlara göre yüklemeye çalış birde bilgisayarını yeniden başlat.
    SAĞOL

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri