Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: +16 Ahlaksız reklamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 +16 Ahlaksız reklamlar...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tür reklamlarla ilgili ben bilahire rtükü aradım bayan çıktı, halk gayet memnun dedi bana şikayet eden yok, rahatsızmı oldunuz diye sordu bana, evet dedim. biz gerekli izni almışız dedi bana ve telefonu kapadı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu tür reklamlarla ilgili ben bilahire rtükü aradım bayan çıktı, halk gayet memnun dedi bana şikayet eden yok, rahatsızmı oldunuz diye sordu bana, evet dedim. biz gerekli izni almışız dedi bana ve telefonu kapadı.
    RTÜK'deki bayan bu reklamlarla tatmin oluyor herhalde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet çok güzel bir konu açmışsınız ben de rahatsızım nedir yahu bu ahlaksızlık ev de bir çok kanalı sildim bu reklam yüzünden acil çözüm bulması lazım rtük ün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7 senedir evde DİGİTURK var. Ve bu reklamlar DİGİTURK te ki kanallarda hiç yok. Yakında aboneliği kapatacam şimdi kara kara kanal ayıtlamayı düşünüyorum şimdiden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıkıntı verdi artık bu reklamlar her kanalda krem reklamı yok telefon reklamı yok .cinsel gücü artırıcı tabletler. her 10dk . insanı bayıyor..özellikle yeşilçam flimi veren sinema kanallarında .....bu kadar sık reklam olmamalı bence....
    Konu numbai tarafından (19-02-2014 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

interneti sansurleçene başbakan bunları görsün...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş aynen size katılıyorum bu reklamlar bıktırdı hepsi düzenbazlık rutük bu işe el atması lazım

9. 18-02-2014, 21:53

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide gergedan bişeysi satanlar var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    interneti sansurleçene başbakan bunları görsün...
    internetteki xxx leri yasaklamışlar.önce bu pislik,kepaze reklamları engellesinler...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri