REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: DÜNYA Kupasını Sizce Hangi Ülke Alır?

Katılımcı sayısı
87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Arjantin

15 17.24%
  • Almanya

51 58.62%
  • Hollanda

21 24.14%
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
135 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: DÜNYA Kupasını Sizce Hangi Ülke Alır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Almanlar gecer demistim ama böylesini kim beklerdi. Hollanda bugün alirsa süper bir final bizi bekliyor. Ispanyayi rezil eden ev sahibi brezilyayi rezil edene karsi. Ikiside turnuvanin en güzel futbolunu oynayan takimlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hollanda Almayayı Zorlar İkisi Kalırsa Eğer Hollanda Alabilirde Ama Almanya Daha güçlü Görünüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünkü maçtan sonra kesinlikle Almanya.Hollanda da bugün Arjantini perişan ederse sakın şaşırmayın.Finalde Almanya alır diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

brezilya ya üzüldüm yahu. yenildiğine değil, almanlar zaten her türlü yenerlerdi onları. kendi sahalarında binlerce seyircisi önünde 7 tane gol yemek insanın gururuna dokunur... ee tabi takımın bir de tarihi ve anlı şanlı ismi vardı. yok oldu. almanlar rahat ça çiğnedi adamları. keşke ev sahibi ülke olmasaymış. daha az yıpranırlardı. ve bu yenilgiyi yıllarca unutmayacaklardır. (bizim ingiltereye 8-0 lık yenilgimiz gibi)
    şimdi gelelim sadede; başından beri hollanda diyordum. ve hala ısrarla hollanda diyeceğim. arjantin de elenecektir. almanlar la hollandalılar iyi bir final yapacaktır. du bakalım kim kazanacak... selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün maci Almanya'da 32,5 milyon kisi izlemis. Bu yeni bir rekor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arjantin bu sene gol yemiyor bu şekil gollu geçecegini zanntmiyorum arjantin 1 gol bulursa defansif sistem, en iyi oynayan takım gol mol yemezler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Almanya'ya verdim oyumu bakalım .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu maç penaltılara gider ! Süpriz olmazsa eğer.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu maç penaltılara gider ! Süpriz olmazsa eğer.
    0-0 lık maça benziyor iki takıımda kontrollu oynuyor atarsa messi duran toptan atar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    0-0 lık maça benziyor iki takıımda kontrollu oynuyor atarsa messi duran toptan atar
    Evet ya duran top tan /yada faul penaltıdan

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri