Almanlar gecer demistim ama böylesini kim beklerdi. Hollanda bugün alirsa süper bir final bizi bekliyor. Ispanyayi rezil eden ev sahibi brezilyayi rezil edene karsi. Ikiside turnuvanin en güzel futbolunu oynayan takimlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arjantin
Almanya
Hollanda
Almanlar gecer demistim ama böylesini kim beklerdi. Hollanda bugün alirsa süper bir final bizi bekliyor. Ispanyayi rezil eden ev sahibi brezilyayi rezil edene karsi. Ikiside turnuvanin en güzel futbolunu oynayan takimlar.
Hollanda Almayayý Zorlar Ýkisi Kalýrsa Eðer Hollanda Alabilirde Ama Almanya Daha güçlü Görünüyor
Dünkü maçtan sonra kesinlikle Almanya.Hollanda da bugün Arjantini periþan ederse sakýn þaþýrmayýn.Finalde Almanya alýr diyorum.
brezilya ya üzüldüm yahu. yenildiðine deðil, almanlar zaten her türlü yenerlerdi onlarý. kendi sahalarýnda binlerce seyircisi önünde 7 tane gol yemek insanýn gururuna dokunur... ee tabi takýmýn bir de tarihi ve anlý þanlý ismi vardý. yok oldu. almanlar rahat ça çiðnedi adamlarý. keþke ev sahibi ülke olmasaymýþ. daha az yýpranýrlardý. ve bu yenilgiyi yýllarca unutmayacaklardýr. (bizim ingiltereye 8-0 lýk yenilgimiz gibi)
þimdi gelelim sadede; baþýndan beri hollanda diyordum. ve hala ýsrarla hollanda diyeceðim. arjantin de elenecektir. almanlar la hollandalýlar iyi bir final yapacaktýr. du bakalým kim kazanacak... selametle...
Dün maci Almanya'da 32,5 milyon kisi izlemis. Bu yeni bir rekor.
Arjantin bu sene gol yemiyor bu þekil gollu geçecegini zanntmiyorum arjantin 1 gol bulursa defansif sistem, en iyi oynayan takým gol mol yemezler
Almanya'ya verdim oyumu bakalým .
Bu maç penaltýlara gider ! Süpriz olmazsa eðer.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri