Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: DÜNYA Kupasýný Sizce Hangi Ülke Alýr?

Katýlýmcý sayýsý
87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Arjantin

15 17.24%
  • Almanya

51 58.62%
  • Hollanda

21 24.14%
Sayfa 13/14 ÝlkÝlk ... 34567891011121314 SonSon
135 sonuçtan 121 ile 130 arasý

Konu: DÜNYA Kupasýný Sizce Hangi Ülke Alýr?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Almanlar gecer demistim ama böylesini kim beklerdi. Hollanda bugün alirsa süper bir final bizi bekliyor. Ispanyayi rezil eden ev sahibi brezilyayi rezil edene karsi. Ikiside turnuvanin en güzel futbolunu oynayan takimlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hollanda Almayayý Zorlar Ýkisi Kalýrsa Eðer Hollanda Alabilirde Ama Almanya Daha güçlü Görünüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dünkü maçtan sonra kesinlikle Almanya.Hollanda da bugün Arjantini periþan ederse sakýn þaþýrmayýn.Finalde Almanya alýr diyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

brezilya ya üzüldüm yahu. yenildiðine deðil, almanlar zaten her türlü yenerlerdi onlarý. kendi sahalarýnda binlerce seyircisi önünde 7 tane gol yemek insanýn gururuna dokunur... ee tabi takýmýn bir de tarihi ve anlý þanlý ismi vardý. yok oldu. almanlar rahat ça çiðnedi adamlarý. keþke ev sahibi ülke olmasaymýþ. daha az yýpranýrlardý. ve bu yenilgiyi yýllarca unutmayacaklardýr. (bizim ingiltereye 8-0 lýk yenilgimiz gibi)
    þimdi gelelim sadede; baþýndan beri hollanda diyordum. ve hala ýsrarla hollanda diyeceðim. arjantin de elenecektir. almanlar la hollandalýlar iyi bir final yapacaktýr. du bakalým kim kazanacak... selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dün maci Almanya'da 32,5 milyon kisi izlemis. Bu yeni bir rekor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arjantin bu sene gol yemiyor bu þekil gollu geçecegini zanntmiyorum arjantin 1 gol bulursa defansif sistem, en iyi oynayan takým gol mol yemezler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Almanya'ya verdim oyumu bakalým .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu maç penaltýlara gider ! Süpriz olmazsa eðer.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu maç penaltýlara gider ! Süpriz olmazsa eðer.
    0-0 lýk maça benziyor iki takýýmda kontrollu oynuyor atarsa messi duran toptan atar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    0-0 lýk maça benziyor iki takýýmda kontrollu oynuyor atarsa messi duran toptan atar
    Evet ya duran top tan /yada faul penaltýdan

Sayfa 13/14 ÝlkÝlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri