Aslýnda Favorim Ýspanya idi ama ,az önce gördük hezimeti![]()
Þimdilik kararýmý veremiyorum ,hele ilk maçlar bir oynansýn bakalým ona göre tahmin yürütebilirim![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arjantin
Almanya
Hollanda
Aslýnda Favorim Ýspanya idi ama ,az önce gördük hezimeti![]()
Þimdilik kararýmý veremiyorum ,hele ilk maçlar bir oynansýn bakalým ona göre tahmin yürütebilirim![]()
Uruguay-ingiltere-ispanya hepsi nakovt oldular bakalým ilerleyen gunlerde neler olacak
Arjantinde bir cacýk yok mantýlate ayný
ben hollanda yazdým. tabi ilk maçla belli olmaz biþey ama adamlar ispanyayý naptýlar öyle yahu... hallaç pamuðu gibi attýlar desem yeridir. 1-0 dan maçý 5-1. keþke türkiyede olsa imiþ bayaa zevkli oluyor seyretmesi.
selametle...
Portekizdede bir cacýk yok az cok oyunlarýyla belli baþlý takýmlar belli oldu gibi hollanda-brezilya-fransa-almanya bu 4 takým fena deðiller arjantini oyununu begenmedim tek messi ile olmaz buiþ
Anketten ispanya cýkarýldý ve oylarý listede olmayan diðer takýmlara kaydýrýldý.Turnuva boyunca kim elenirse onu anketten cýkaracaz![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Almanya en rahat þampiyonasýný geçirip þampiyon olur. Gol kralý ise Müller olur.
(Brezilya tamamen Neymar a ,Portekiz de Ronaldo ya dayalý olduðu için her ikisinden de bir halt olmaz, Belçika iyi takým ancak tecrübesiz, belki zorlarsa Hollanda Almanya yý zorlayabilir ama zor. )
Ýspanya elendi gruplardan hýrvatlarda güzel oynuyor bu kupa süprizlere gebe olacak sanýrým dün akþam bile avusturya biraz becerikli olsa hollandayý yenecekti
Gollandaa![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri