REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: TTNET Güncel 2014 Tarifeleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TTNET Güncel 2014 Tarifeleri

TTNET Firmasının guncel internet tarifelerine buradan ulaşabilirsiniz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TTNET Firmasının guncel internet tarifelerine buradan ulaşabilirsiniz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim tarifem ttnet le tam zamanında limitsiz tarifesi 49 tl birde 42'' Samsung Smart tv aldım oda 79 tl 24 Ay tahahüt verdim

Eski tarifem net disk hediyeli net limitsiz tarifeydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyada en pahalı interneti kullanıyoz ucuzlayacağı yere dahada pahalı zoruma giden ise doğru düzgün hizmet vermemeleri ayda 55 tl öde 8mbit olan hız 2mbit ...önce hizmet versinler reklamlarda öğüneceklerine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 sene tahahüt 49 tl +15 tl de telefon ücreti 8 mbit deniliyor ama 2-3mbiti tam olarak görebilirsen ne mutlu bize. son 1 aydırda özellikle akşamları oldukça sıkıntılı ve hızlar düşük... 8 megabit parası ödüyoruz aldığım hız 2-3 megabit ancak .... fiyatları indirmeden önce hız değerlerini tam randımanlı olarak verseler (ör:8196 hızını) hepsinden iyi olacak....benim görüşüm bu saygılar......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 sene tahahüt 49 tl +15 tl de telefon ücreti 8 mbit deniliyor ama 2-3mbiti tam olarak görebilirsen ne mutlu bize. son 1 aydırda özellikle akşamları oldukça sıkıntılı ve hızlar düşük... 8 megabit parası ödüyoruz aldığım hız 2-3 megabit ancak .... fiyatları indirmeden önce hız değerlerini tam randımanlı olarak verseler (ör:8196 hızını) hepsinden iyi olacak....benim görüşüm bu saygılar......
    Bu hızlarda santrale olan mesafede çok etkiliyor. Benim evim telekomun santralinden 500 mt uzaklıkta internette sıkıntı yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri