REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TTNET, internete giriş paketlerinin hızını 8 Mbps’ten 16 Mbps'e kadar çıkardı.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TTNET, internete giriş paketlerinin hızını 8 Mbps’ten 16 Mbps'e kadar çıkardı.

TTNET, Nisan ayında başlattığı çalışmaların ardından, genişbant bağlantı hizmetinin başlangıç hızını ikiye katlayarak 8 Mbps'ten 16 Mbps'e kadar yükseltti. Kullanıcılar artık 16 Mbps başlangıç hızı ile internete bağlanabilecek. 8 Mbps'ten 16 Mbps'e geçmek isteyen kullanıcılar için fiyat farkı 2 TL. Fiber bağlantı da ise fiyatlandırma kullanıcının yararlandığı kampanyaya göre değişiyor.
    Fiber bağlantı paketlerinde ise başlangıç hızı 24 Mbps ile başlıyor. Fiber bağlantıda 24, 35, 50, 100 ve 1000 Mbps hız seçenekleri yer alıyor. Belirtilene göre 2013'te 620.000 fiber internet kullanıcı yer alırken, 2014'ün ilk çeyreğinde bu sayı 660.000. Yeni dönemde genişbant ya da fiber fark etmeksizin tüm abonelere 100 Mbps hız destekleyen hiper hızlı modemler sunuluyor Bu modemlerin fiyatı ise eski modelerle aynı. Arada fiyat farkı yok.
    Yetkililerin diğer belirttiği nokta ise veri tüketimi oldu. 2013 yılında kişi başı ortalama veri tüketimi 32,4 GB iken bu rakam 2014'ün ilk 3 ayında 38,3 GB. TTNET ayrıca çeşitli kampanyalar da sunuyor. Hızın artmasıyla birlikte dijital servisler de zengişleştiriliyor.

Kaynak ;Hasan Uğur Nayır
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha biz doğru düzgün 8 göremedik önce adam akıllı alt yapı çalışmaları yapsınlar 8mbit verdikleri internet 2 zor kaldırıyor ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazar 32 mb olduğunuda yazar hani nerde. bir filmi bir haftada indirebiliyorsak demekki bu beyan asparagastır. ben şahsen inanmıyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET altyapısı geliştiriliyor derkenZAMmın gerekçesi hazırlanıyor olmasın!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazar 32 mb olduğunuda yazar hani nerde. bir filmi bir haftada indirebiliyorsak demekki bu beyan asparagastır. ben şahsen inanmıyorum.
    Burda hız derken şunun farkında değilsiniz..

Maalesef ülmeizde teknoloji paralel ilerlemiyor... TTNET yada başka ISS firması size 1000 mb internet versede sizin film indirmek istediğinzi server yada bşr internet sitesinin kendi internet hattı yada kapasitesi düşük ise el,inizden hiç bişi gelmez.

Zira film indirme sitelerinin çoğu paralı üyeliklerde hızlı indirmeye musade eder ondada vaat ettikleri hızları kesinlikle alamzsınız çünükü ülkemizde öyle onun hakkını verecek çok hızlı server bilgisayarları yok hadi oldu onlara alacakları metro ethernet hızlarınıdadüşük aldıkları için bu şekilde kullanmak zorunda kalırsınız.

Dediğim gibi biri önden gidiyor biri 10 yıl arkadan... halen 3 dünya ülkesi teknoloji çöplüğü bir ülke olduğumuz için kendi içimizde avunuyoruz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben sözleşmeyi imzaladım. Ayın 1'i itibariyle 16 mbps hızla internete sınırsız bağlanıyorum hayırlısıyla. Telefon içinde başvuru yapıyorum. Onun içinde 7tl. verecem.Toplam 51tl.olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HALT-YAPI?

Altyapı 8 megabit için yetmezken kağıt üzerinden 16 yapsa ne yazar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle 8megabit hızını sabitlesinlerki hızı tam alalım. ayın 15 günü nerdeyse 2 -3 bin internet kullnıyoruz. 16 megabite çıkması pek farketmiyor açıkçası. öncelikle kopmalara vede hız düşmelerine çare bulunması gerek düşüncesindeyim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kendi bölgemde 7mb hız alıyorum bana yetiyor bu düzeni bozmasalar yeterli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi TTNET'i aradım sadece 90 kuruş farkla 16 mbit hıza yükselttiler paketimi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri