Alıntı bird Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar ttnet 6gb kotalı kulanıyorum, benim size sormak istediğim günde 1 saat en fazla pc başında normal sitelere giriyorum, ne video ne mp3 hiçbirşey indirmiyorum.. nasıl olurda kotayı aşıyoruz.. bence ttnet bilerek fazla fazla kota aşımı yaptırıyor,daha sonra ya mail veya telefon yoluyla sınırsıza geçirelim diye arıyorlar.. bence bir dümen var bu işte.. yada artık internet sitelerine girmek bile çok kota harcatıyor.. sizce nedendir?
Kullanım kotanızlaile ilgili böyle bir kaygınız varsa gerekli resmi ttnet müşteri ilişkilerine dilekçenizi vererek inceleteme yapabilirsiniz.

TTNET yada başka ISS firmaları sizin iletmiş olduğunuz gibi bir şey yapmaz. BTK tarafından bu tür konularak çok sıkı denetlemeler yapılıyor ve cezasıda büyüktür. Ayrıca hiç bir şirket sistem üzerinde bu şekilde bir işlem yapmaz.

6 GB kota artık cerez gibi bir şey bunu gözünüzde büyütmeyin. İnternette yaptığınız gezintide bile bitebilir.

İleride artık hız üzerinden internet satılmayacak. Artık ilerideki fiyat ücretlendirmeleri kota üzerinden yapılacak gibi gözüküyor.