Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TTNET, internete giriþ paketlerinin hýzýný 8 Mbps’ten 16 Mbps'e kadar çýkardý.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TTNET, internete giriþ paketlerinin hýzýný 8 Mbps’ten 16 Mbps'e kadar çýkardý.

TTNET, Nisan ayýnda baþlattýðý çalýþmalarýn ardýndan, geniþbant baðlantý hizmetinin baþlangýç hýzýný ikiye katlayarak 8 Mbps'ten 16 Mbps'e kadar yükseltti. Kullanýcýlar artýk 16 Mbps baþlangýç hýzý ile internete baðlanabilecek. 8 Mbps'ten 16 Mbps'e geçmek isteyen kullanýcýlar için fiyat farký 2 TL. Fiber baðlantý da ise fiyatlandýrma kullanýcýnýn yararlandýðý kampanyaya göre deðiþiyor.
    Fiber baðlantý paketlerinde ise baþlangýç hýzý 24 Mbps ile baþlýyor. Fiber baðlantýda 24, 35, 50, 100 ve 1000 Mbps hýz seçenekleri yer alýyor. Belirtilene göre 2013'te 620.000 fiber internet kullanýcý yer alýrken, 2014'ün ilk çeyreðinde bu sayý 660.000. Yeni dönemde geniþbant ya da fiber fark etmeksizin tüm abonelere 100 Mbps hýz destekleyen hiper hýzlý modemler sunuluyor Bu modemlerin fiyatý ise eski modelerle ayný. Arada fiyat farký yok.
    Yetkililerin diðer belirttiði nokta ise veri tüketimi oldu. 2013 yýlýnda kiþi baþý ortalama veri tüketimi 32,4 GB iken bu rakam 2014'ün ilk 3 ayýnda 38,3 GB. TTNET ayrýca çeþitli kampanyalar da sunuyor. Hýzýn artmasýyla birlikte dijital servisler de zengiþleþtiriliyor.

Kaynak ;Hasan Uður Nayýr
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha biz doðru düzgün 8 göremedik önce adam akýllý alt yapý çalýþmalarý yapsýnlar 8mbit verdikleri internet 2 zor kaldýrýyor ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazar 32 mb olduðunuda yazar hani nerde. bir filmi bir haftada indirebiliyorsak demekki bu beyan asparagastýr. ben þahsen inanmýyorum.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TTNET altyapýsý geliþtiriliyor derkenZAMmýn gerekçesi hazýrlanýyor olmasýn!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazar 32 mb olduðunuda yazar hani nerde. bir filmi bir haftada indirebiliyorsak demekki bu beyan asparagastýr. ben þahsen inanmýyorum.
    Burda hýz derken þunun farkýnda deðilsiniz..

Maalesef ülmeizde teknoloji paralel ilerlemiyor... TTNET yada baþka ISS firmasý size 1000 mb internet versede sizin film indirmek istediðinzi server yada bþr internet sitesinin kendi internet hattý yada kapasitesi düþük ise el,inizden hiç biþi gelmez.

Zira film indirme sitelerinin çoðu paralý üyeliklerde hýzlý indirmeye musade eder ondada vaat ettikleri hýzlarý kesinlikle alamzsýnýz çünükü ülkemizde öyle onun hakkýný verecek çok hýzlý server bilgisayarlarý yok hadi oldu onlara alacaklarý metro ethernet hýzlarýnýdadüþük aldýklarý için bu þekilde kullanmak zorunda kalýrsýnýz.

Dediðim gibi biri önden gidiyor biri 10 yýl arkadan... halen 3 dünya ülkesi teknoloji çöplüðü bir ülke olduðumuz için kendi içimizde avunuyoruz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben sözleþmeyi imzaladým. Ayýn 1'i itibariyle 16 mbps hýzla internete sýnýrsýz baðlanýyorum hayýrlýsýyla. Telefon içinde baþvuru yapýyorum. Onun içinde 7tl. verecem.Toplam 51tl.olacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

HALT-YAPI?

Altyapý 8 megabit için yetmezken kaðýt üzerinden 16 yapsa ne yazar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öncelikle 8megabit hýzýný sabitlesinlerki hýzý tam alalým. ayýn 15 günü nerdeyse 2 -3 bin internet kullnýyoruz. 16 megabite çýkmasý pek farketmiyor açýkçasý. öncelikle kopmalara vede hýz düþmelerine çare bulunmasý gerek düþüncesindeyim.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kendi bölgemde 7mb hýz alýyorum bana yetiyor bu düzeni bozmasalar yeterli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þimdi TTNET'i aradým sadece 90 kuruþ farkla 16 mbit hýza yükselttiler paketimi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri