REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: İstanbul'a üçüncü havalimanının temeli atılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İstanbul'a 3.havalimanı yapılacak olması bazı Avrupa ülkelerinin neden işine gelmesin? İstanbul'a inmesi gereken uçaklar,alan yetersizliğinden dolayı Frankfurt,München,Paris ya da Amsterdam'a mı yönlendiriliyor?[COLOR="Blue"]Ya da tam tersi,Londra'ya inemeyen uçak İstanbul'a mı yönlendiriliyor. "Şu işine gelmeme" olayını[ bir bilen anlatsa da benim gibilerde bilgilense doğrusu sevineceğim...
    Bu inşaat belki dünyanın en büyük Hava alanlarından birini yaratacak.Ama unutmayın ki,dünyanın bugüne kadar görmediği en büyük "Orman katliamının" da nedeni olacak...Tamı tamına 40 Km.uzunluğunda,yer yer 10Km.ve 15 Km.eninde bir orman alanı yok edilecek.Sadece bir kış mevsiminde yeterli yağmur alamadığı için su sorunu yaşayan Istanbul,bu kuzey ormanlarının yok edilmesiyle Türkiye'nin kerbelası olacak.Bilmem bunun farkında mısınız?Bu ülkeyi kendilerine emanet edilmiş bir mülk gibi gören benim gibi Vatan hainleri bu projeye asla alkış tutmayacak,doğayı koruma kararlılığından da asla vaz geçmeyecek..
    /COLOR]
    Rseltürk herkezin görüşüne saygılıyım yalnız şunu iyi bilmek lazım yani orman katlediliyor diye yapılmasınmı o zaman hiç kimse ev bark yapmasın doğaya zarar veiyoz herkez çadır kursun otursun Recep tayyip erdogan hizmet veriyorsa kimse kusura bakmasın ben o adamı överim başımın üstünde tutarım yaşım 36 bügüne kadar o bürlerinide gördük her şey ortada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH aşkına...şu tayyip erdoğan denilen adamın bir yaptığınada aferin,bravo deyinbe rselturk...bu ne kin ne şiddet ne celal yaa...
    Hüseyin Bey sayın Başbakana asla kinim yok.Takdire şayan öyle yetenekleri varki,şeytanın bile aklına gelmez.Hiç kimsenin de bunları inkâra asla gücü yetmez.ÖRNEK mi istiyorsun? İşte bir kaç tanesini yazayım,ama toplum hafızası henüz yeniyken izninle en sondan başlayayım;
    Soma ve benzeri maden kazalarını anlatırken"kaza bu işin fıtratında var" kolaycılığına sığınıp 100-150 sene önceki Avrupa Maden kazalarından örnek vermesi zeka örneği değil midir?..Basına yansıyan ses ve görüntü kayıtlarını "evet ses benim ama bu işte montaj var"deyip olayı mahkemeye taşıyacağına TÜBİTAK'tan temiz raporu alması zeka örneği değil midir?.."Çocuklarımız ölmesin,analar ağlamasın!"gibi insani sloganlarla yola çıkıp, kent meydanlarında hedef gözeterek ateş eden polis güçlerine "Polis destan yazdı diye arka çıkan ve seçim meydanlarında da o çocukların annesini yuhalatma becerisin gösteren demokrasi kahramanı o değil midir?..PKK terör örgütüyle gizli gizli yürütülen Oslo görüşmeleri basına sızınca "PKK ile görüşen vatan hainidir" diye esip gürleyen ardından da "Hükümetimiz değil de MİT görüşmüştür!" demagojisin yaratan bu zeka ürünü değil midir?..Banka Genel Müdürlerinin evlerindeki ayakkabı kutusunda milyon dolarları istifleyip bankacılık adına destan yazılması sayın Başbakanın bilgisi dışında mıdır? Sit alanlarına yazlık villa kondurup,sit kararlarını ve yasasını değiştiren zeka bu değil midir?Evinde milyon dolarları istifleyip sonra da olay ortaya çıkınca hısım akrabaya bu paraları transfer etme zekasını gösteren bu dünya liderini beğenmemek olur mu? O Başbakan ki,"bu milletin..mına koyacağız diyen kendini bilmez bir müteahhite"arka çıkarak yandaşlarını yarıyolda bırakmayacağı izlenimi vermemiş midir?
    Hüseyin Bey kardeşim benim sayın başbakanla alıp veremediğim bir şey yok.Aksine gösteriği perfomansı,zeka ürünü söylem ve davranışlarını çok takdir ediyorum.En çok ta kendini eleştiren bir maden işçisini tokatlamasını yürekten alkışlıyorum.İnsan haddini bilmeli değil mi ama? Neyse yazacak çok şey var ama gereksiz.Polemiğe gerek yok.Böyle bir lider yüzyılda bir gelir,kıymetini bilmemiz gerekir!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İstanbul'a 3.havalimanı yapılacak olması bazı Avrupa ülkelerinin neden işine gelmesin? İstanbul'a inmesi gereken uçaklar,alan yetersizliğinden dolayı Frankfurt,München,Paris ya da Amsterdam'a mı yönlendiriliyor?[COLOR="Blue"]Ya da tam tersi,Londra'ya inemeyen uçak İstanbul'a mı yönlendiriliyor. "Şu işine gelmeme" olayını[ bir bilen anlatsa da benim gibilerde bilgilense doğrusu sevineceğim...
    Bu inşaat belki dünyanın en büyük Hava alanlarından birini yaratacak.Ama unutmayın ki,dünyanın bugüne kadar görmediği en büyük "Orman katliamının" da nedeni olacak...Tamı tamına 40 Km.uzunluğunda,yer yer 10Km.ve 15 Km.eninde bir orman alanı yok edilecek.Sadece bir kış mevsiminde yeterli yağmur alamadığı için su sorunu yaşayan Istanbul,bu kuzey ormanlarının yok edilmesiyle Türkiye'nin kerbelası olacak.Bilmem bunun farkında mısınız?Bu ülkeyi kendilerine emanet edilmiş bir mülk gibi gören benim gibi Vatan hainleri bu projeye asla alkış tutmayacak,doğayı koruma kararlılığından da asla vaz geçmeyecek..
    /COLOR]
    @rseltürk dost koç üniversitesi yapılırken ne kadar ağaç kesilmişti biliyormusunuz sizin gibi doğayı koruma memurları o zaman nerelerdeydiniz merak ediyorum doğrusu.taksim de 5 tane ağaç için ülkeyi ateşe verenler o zaman neredeydiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amaç orman felan değil .
    bölgede özellikle sahilde milyonlarca ağaç kesiliyor.yakacak.mangal kömürü oldukça yüksek oranda imal ediliyor.adapazarı ve sakaryada sunta fabrikaları var.hammeddelerinin tamamına yakını bölgeden temin ediliyor
    bakınız.şile ,adapazarı,sakarya,çatalca vs vs
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi ağaç kesiliyor,yok orman yok oluyor diye yaygara yapanlar miktarları göründe bakın.
    aynı olayı bir chp veya başka bir iktidar yapaydı..neler olurdu neler.mesele lideri çekememe meselesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapatılmıştır. Forumda bir ara bu siyaset olayı çok büyümüştü ve gereken önlemleri almıştık. Sanırım yine bağzı üyelere istemiyoruz ama bölüm kısıtlaması getirmek zorunda kalacaz...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri