Teekkur Teekkur:  0
Beeni Beeni:  0
2 sonutan 1 ile 2 aras

Konu: Fatih Akyel resmen Trabzonsporlu oldu

Kullanc Bilgi Mens

Fatih Akyel resmen Trabzonsporlu oldu

Fatih Akyel resmen Trabzonsporlu oldu
    Milli oyuncu Fatih Akyel bugn saat 13.30’da Mehmet Ali Ylmaz Tesisleri’nde dzenlenen imza treni ile kendisini bir yl opsiyonlu olmak zere 2,5 yllna Trabzonsporlu yapan szlemeye imza att. Fatih, ayn zamanda takmmzn devre arasnda gerekletirdii ilk transfer oldu.

‘En iyi futbolumu burada oynayacam’
    Trende konuan Fatih, “Byk bir camiaya geldim. Trkiye’nin drt byk takmndan biri olan Trabzonspor’da olmaktan ok mutluyum. Gemi tecrbelerimden de yararlanarak en iyi futbolumu burada oynamaya alacam ve Trabzonspor camiasna kendimi oynadm futbolla sevdirmek istiyorum.” dedi.

‘Futbolu Trabzonspor’da brakmak istiyorum’
    Fatih, bundan sonra artk hedefleri arasnda Avrupa’ya transfer olmann yer almadn vurgulayarak, “Milli takm formasn yeniden srtma geirmek istiyorum ve futbolu Trabzonspor’da brakmak istiyorum” aklamasn yapt.

‘Skntlar geride kald’
    Gemite Trabzonspor taraftarlaryla yaad probleme de deinen Fatih, “Malarda beyin yorgunluu ve stresten bu tr eyler olabiliyor. Ben sarf ettiim szlerden sonra zr dilemitim. Bence o dnemlerde de bu szler biraz abartlmt. Ancak imdi btn skntlarn geride kaldn dnyorum nk taraftarlar beni ieklerle karladlar” diye konutu.

‘Hocamz Fatih’te karar kld’
    Bakan Yardmcs brahim Ethem Hacosmanolu ise imza treninde yapt aklamada, “Trk Milli Takm’na kadar ykselmi ve byk baarlar elde etmi olan Fatih’i hocamzn raporu dorultusunda transfer ettik. Fatih’in oynad mevkide eksiimiz olduunu tespit eden hocamz Fatih’te karar kld.” dedi.

Trabzon’da ikinci ykselme devri
    Kendileriyle yaptklar grmede Fatih’in ikinci ykselme devrini Trabzonspor’da yaamak ve milli takma geri dnmek istediini sylediini belirten Hacosmanolu, “Bu transferin nce Trabzonspor’a sonra da Trk futboluna hayrl olmasn diliyorum” diye konutu.

UEFA Kupas ve UEFA Sper Kupas baarlar
    Futbola Galatasaray’n altyapsnda balayan Fatih Akyel, 1996’da profesyonel oldu. Bir sezon sonra takmn ilk onbirinde yer buldu. 5 sezon oynad Galatasaray’da 100’n zerinde lig mana kt. 2000 senesinde UEFA Kupas’n ve UEFA Sper Kupas’n kazanan kadroda yer ald.

4 sezonda 3 kulp
    2001/02 sezonu banda spanya’nn Mallorca kulbne transfer olan Fatih, ligde ma oynamadan Fenerbahe’ye transfer oldu. Fatih, Fenerbahe’de forma giydii drt sezonda 60 lig ma oynad ve 2004/05 sezonunun ikinci yarsnda takmdan ayrlarak Almanya’nn Bochum takmna transfer oldu.

Kasm’da PAOK’dan ayrlmt
    Fatih Bochum’da bir mata forma giydi ve geen yaz banda Yunanistan’n PAOK Selanik takmyla yllk szleme imzalad. Kasm aynn sonlarnda takmdan ayrlan Fatih, alt mata grev ald.

64 kez milli oldu
    64 kez A Milli formay giyen 28 yandaki oyuncu, 2000’deki Avrupa Futbol ampiyonas’na ve 2002’deki Dnya Kupas’na katlan milli takmmzn kadrosunda da yer almt.

Kariyeri

1996/97 (1) Galatasaray 0/0
    1996/97 (2) Bakrkyspor (Kiralk)
    1997/98 Galatasaray 31/5
    1998/99 Galatasaray 30/3
    1999/00 Galatasaray 17/0
    2000/01 Galatasaray 27/0
    2001/02 (1) Mallorca 0/0
    2001/02 (2) Fenerbahe 15/0
    2002/03 Fenerbahe 25/0
    2003/04 Fenerbahe 19/0
    2004/05 (1) Fenerbahe 1/0
    2004/05 (2) VfL Bochum 1/0
    2005/06 PAOK Selanik 6/0

Users Awaiting Email

Kullanc Bilgi Mens

Hadi hayrls umarm iki taraf iinde iyi olur

Sayglar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

u an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanc var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri