REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Atlanta Smart G4 Cihazlardaki Hatalara Karşı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Guncel yazilim varmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kancalar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Guncel yazilim varmi acaba
    Menu Kurulum Sistem ayarları kısmından internetten yazılım güncelleme menüsü var oradan yeni yazılımı indirip kurabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Menu Kurulum Sistem ayarları kısmından internetten yazılım güncelleme menüsü var oradan yeni yazılımı indirip kurabilirsin.
    Oraya baktim ama orda yazilim yok 2 tane var oda iptv filan ile ilgili yazilim yokmu elinizde atsanizda yuklesek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kancalar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oraya baktim ama orda yazilim yok 2 tane var oda iptv filan ile ilgili yazilim yokmu elinizde atsanizda yuklesek
    Ben oradan güncelledim ilk sıradaki yazılımdı. Ama bu cihazlara ne kadar yazılım çıkarsa çıksın sorunlu cihaz. Eskiden Filbox ve Dsmart modülüm sorunsuz çalışırken şimdi modülü görmesine rağmen şifreyi çözmüyor. MH leri bile çare bulamadılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri