Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: dis..... turkey gitti mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yapılacak birşey yok.

Selamlar Arkadaşlar!
    Fazla üzülmeye değmez,Antenleri Eutelsat W2 çevirip NG Trkçe kanalına takılmalı. Tabii oda gidene kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısınız.yayınlar gitmese kimse siteleri arayıp hal hatır sormaz . boş verin bu sayade arkadaşlıklar pekişiyor.formda olan olamayan tüm arkadaşlara antalyadan kucak dolusu sevgiler .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yerli platformlarla ilgili konu açmak yasaktır arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yerli platformlarla ilgili konu açmak yasaktır arkadaşlar
    "Forumumuzda DIGITURK,LİG TV paketlerine Ve Yayınlarına yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması Yasaktır"
    Mesajdanda anlaşıldığı gibi sadece illegal çözüme ait konu açılması yasaktır.. Ayrıca ters bir durum olsa admin kouya mesaj yazmaz direk arşive gönderirdi..Kafanızı yormayın siz :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antalyalı07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısınız.yayınlar gitmese kimse siteleri arayıp hal hatır sormaz . boş verin bu sayade arkadaşlıklar pekişiyor.formda olan olamayan tüm arkadaşlara antalyadan kucak dolusu sevgiler .
    Tum uyelerede supersattan selamlar.Arasıra ugramak lazım.Ben mesela her akşam ugruyorum foruma

Antalyaya sevgiler:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başımız sagolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bir iştir bu yav. yakında korkarım analog cihazlar gibi sadece elimizde TRT'ler kalacak. bu gidiş hayra alamet değil arkadaşlar.bilemiyorum yani.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başımız sagolsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu durumu uydu firmaları düşünsün çünkü d ssmart sadece kendi cihazında izletecek kartsız olarak diğer ürünler ne yapara nasıl satar bilemiyorum ama d samar bir çok cihazın ve markanın önünü kesecek arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saglik Olsun İŞallah Yakinda Gelİr

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri