REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Müyap YouTube'dan Çekildi mi?Muyap Youtube Kanalına Ne OLDU? 02 Haziran 2014

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 Müyap YouTube'dan Çekildi mi?Muyap Youtube Kanalına Ne OLDU? 02 Haziran 2014

Müyap'ın YouTube'da yer alan ve oldukça yüksek ziyaretçi alan kanalının bir anda yayından kaldırılması akıllarda soru işaretlerine neden oldu. İşte yetkili ağızların konuyla ilgili yorumu.

Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği, kısa ve daha bilinen adıyla Müyap'ın YouTube kanalına girmek isteyenler bugün bir sürprizle karşılaştı. İlk olarak kanaldaki videoların büyük kısmına erişilemez oldu, ardından kanal tamamen yayından kaldırıldı. Birçok sanatçının kliplerinin yasal yollardan izlendiği adres olan Müyap'ın bu ani hamlesi şok etkisi yarattı.
    Konuyla ilgili Müyap tarafından henüz açıklama yapılmazken, Twitter üzerinden bir kullanıcının sorusunu yanıtlayan DMC Yöneticisi Samsun Demir, Müyap'ın dijital alandan çekildiğini duyurdu:

Konuyla ilgili detaylar netleştikçe sizlerle paylaşacağız. Takipte kalınız.

Yazan: Erhan Kahraman
    SDN - ShiftDelete.Net

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Klipler cok iyiydi muyapın çekilmesi hiç iyi olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üzüldüm:"Bir kez hırsızlığa çıkalım dedik,ay akşamdan doğdu!"
    Yeni bir smart Tv edinmiştim.Smart özellikleri için de "You Tube" de vardı.Ne hayaller kurmuştum ama...Tekno Mod dost,verdiğin bu haber hiç te içaçıcı değil!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üzüldüm:"Bir kez hırsızlığa çıkalım dedik,ay akşamdan doğdu!"
    Yeni bir smart Tv edinmiştim.Smart özellikleri için de "You Tube" de vardı.Ne hayaller kurmuştum ama...Tekno Mod dost,verdiğin bu haber hiç te içaçıcı değil!..
    Muyap youtubede yasal olarak yayınlıyordu hocam hırsızlık değil vicdanen rahat ol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri