Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Müyap YouTube'dan Çekildi mi?Muyap Youtube Kanalýna Ne OLDU? 02 Haziran 2014

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130 Müyap YouTube'dan Çekildi mi?Muyap Youtube Kanalýna Ne OLDU? 02 Haziran 2014

Müyap'ýn YouTube'da yer alan ve oldukça yüksek ziyaretçi alan kanalýnýn bir anda yayýndan kaldýrýlmasý akýllarda soru iþaretlerine neden oldu. Ýþte yetkili aðýzlarýn konuyla ilgili yorumu.

Baðlantýlý Hak Sahibi Fonogram Yapýmcýlarý Meslek Birliði, kýsa ve daha bilinen adýyla Müyap'ýn YouTube kanalýna girmek isteyenler bugün bir sürprizle karþýlaþtý. Ýlk olarak kanaldaki videolarýn büyük kýsmýna eriþilemez oldu, ardýndan kanal tamamen yayýndan kaldýrýldý. Birçok sanatçýnýn kliplerinin yasal yollardan izlendiði adres olan Müyap'ýn bu ani hamlesi þok etkisi yarattý.
    Konuyla ilgili Müyap tarafýndan henüz açýklama yapýlmazken, Twitter üzerinden bir kullanýcýnýn sorusunu yanýtlayan DMC Yöneticisi Samsun Demir, Müyap'ýn dijital alandan çekildiðini duyurdu:

Konuyla ilgili detaylar netleþtikçe sizlerle paylaþacaðýz. Takipte kalýnýz.

Yazan: Erhan Kahraman
    SDN - ShiftDelete.Net

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Klipler cok iyiydi muyapýn çekilmesi hiç iyi olmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üzüldüm:"Bir kez hýrsýzlýða çýkalým dedik,ay akþamdan doðdu!"
    Yeni bir smart Tv edinmiþtim.Smart özellikleri için de "You Tube" de vardý.Ne hayaller kurmuþtum ama...Tekno Mod dost,verdiðin bu haber hiç te içaçýcý deðil!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üzüldüm:"Bir kez hýrsýzlýða çýkalým dedik,ay akþamdan doðdu!"
    Yeni bir smart Tv edinmiþtim.Smart özellikleri için de "You Tube" de vardý.Ne hayaller kurmuþtum ama...Tekno Mod dost,verdiðin bu haber hiç te içaçýcý deðil!..
    Muyap youtubede yasal olarak yayýnlýyordu hocam hýrsýzlýk deðil vicdanen rahat ol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri