Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Namaz Kýldýran Seccade Kullanan Ve Memnun olan varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Namaz Kýldýran Seccade Kullanan Ve Memnun olan varmý?

Arkadaþlar son zamanlar tvlerde bu ürün gösteriliyor reklamlarda alan veya kullanan varmýý acaba ? Ayrýca bunun dini yönü nedir bilgi ve yorumlarýnýzý bekliyorum

Ürünün açýklamasý böyle

Namaz Öðretici Seccade namazý kýlmasýný kolaylaþtýrýp öðretiyor. Namaz kýlmayý bilmeyen çocuðunuza, yetiþkinlere, yeni kýlmayý öðrenenlere veya kýlmak isteyen herkes için kullanýlacak olan bu cihaz üzerindeki tuþlar sayesinde vakti gelen namazý seçip sanki camide veya hoca eþliðinde kýlýyormuþ edasýyla kýlmayý öðretiyor. Surelerin sýrasýný öðretmekle beraber dualarý da ayný anda ezberlemesine yardýmcý oluyor.
    Okunan sure ve dualar ünlü hocalarýn sesi eþliðinde kurana uygun olarak camide namaz kýlýyormuþ hissi uyandýracaktýr. Birçoðumuz namaz kýlýyoruz ancak kýlarken hepimiz doðrumu okudum tecvittim doðru muydu? nerede hangi duayý okuyacaktým, nerede selam verecektim diye unutabilmekteyiz veya þaþýrabilmekteyiz. Bu ürün sayesinde bu sýkýntýlardan kurtulup layýkýyla bir namaz kýlabileceksiniz.
    Konu Editor tarafýndan (05-06-2014 Saat 01:29 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhtemelen çin yapýmý birþeydir. Ben böyle þeylere güvenemem. Kýlmak isteyen gider camide de namazýný imam eþliðinde kýlar böyle þeylere gerek yok gereksiz biþey olduðu kanýsýndayým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar cevremizde bir cok kisi egosuna yenilip bilmedigini göstermek istemiyor veya söylemiyor namazi bilmeyen genc kardeslerimiz icin iyi olacagi kanisindayim,
    bu urunun fiyati nedir acaba ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fenerliadnan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslar cevremizde bir cok kisi egosuna yenilip bilmedigini göstermek istemiyor veya söylemiyor namazi bilmeyen genc kardeslerimiz icin iyi olacagi kanisindayim,
    bu urunun fiyati nedir acaba ?
    90tl -100 tl arasý

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri