REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Avea kontor bakiyesi sorma yerindeki anormal durum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Avea kontor bakiyesi sorma yerindeki anormal durum

Ben avea hat aldım geçenlerde arkadaşımın ısrarı üzerine aldım.neyse konuya geleyim tarifesi mobil ögrenci.

kontorumu ögrenmek için 9333 aradım karsıma biri cıktı sen kimsin dedi bana, bende sasırdım kontor bakiye servisini aradıydım dedim adam inanmadı ama tabi hat başka yere düştü adam neden aradın diyip duruyor

Neyse hat kesildi tekrar 9333 aradım kontoru söyledi.Bugun yine 9333 aradım baska birileri cıktı

Avea hatlarda bunlar sık sık yaşanmaktamı? Kontoru aramaya korkak oldum:00000004:
    Konu Admin tarafından (29-12-2006 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aveada bu ara oyle hatalar gündeme geliyormuş ben bir kaç arkadaştan duymuştum benzer şeyler.aslında müşteri hizmetleri aramalı yada aveaya bi mail atmak lazım sonuçta sakat iş.geçmiş olsun serkan hocam avanın menusunden kontor sorgulama varsa onu kullan bır muddet..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aveada bu ara oyle hatalar gündeme geliyormuş ben bir kaç arkadaştan duymuştum benzer şeyler.aslında müşteri hizmetleri aramalı yada aveaya bi mail atmak lazım sonuçta sakat iş.geçmiş olsun serkan hocam avanın menusunden kontor sorgulama varsa onu kullan bır muddet..
    Öyle yapacam artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avea hat bendede var benim başıma böyle bir şey hiç gelmedi. galiba piyango sana vurdu. ayrıca avea kullanan arkadaşlar da var onlarında başına hiç böyle bir şey gelmemiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri