Türkiye’nin yeni dijital platformu Filbox, CAM Modül ile yarýn satýþa çýkýyor! Sevdiðiniz SinemaTV kanallarý ve daha fazlasý Filbox CAM Modülde!
resimler alýntýdr..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Türkiye’nin yeni dijital platformu Filbox, CAM Modül ile yarýn satýþa çýkýyor! Sevdiðiniz SinemaTV kanallarý ve daha fazlasý Filbox CAM Modülde!
resimler alýntýdr..
Konu bayram tv tarafýndan (06-06-2014 Saat 02:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu bayram tv tarafýndan (05-06-2014 Saat 20:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Filbox modul satýþý ile bakalým neler yapacak ama þuda bir gerçek ulaþacagý kesim bence cok az herkeste modul giriþli uydu cihazý veya uydutv si yok.Bu kanallarý açan bir cihaz yapmalarý lazým modul satýþý ile biryerlere gelmesi cok zor diye düþünüyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Modül giriþi tek olan ancak baþka platforma üye olan kullanýcýlarýda düþünmeleri lazým bir modül bir kart giriþi var bencve bunu göz önüne alarak kart satýþýda yapmalý
O zaman daðýttýklarý modüller D-smart platformunun kartýný çalýþtýrsýn zarar vermeden buna bir çözüm bulsunlar
þuan ***** satýþa sunulmuþ kargo ücretide bedava
Konu Admin tarafýndan (06-06-2014 Saat 00:34 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: FÝRMA Ýsmi vermeyin
dmart sd ve hd cihazlarda extradan modül takýlabiliyor yalnýz geçen ay gelen yeni yazýlým ile filbox modüllerine engelleme yapýlmýþtýr..kýsaca dsmart cihazlarýnda filbox modüller çalýþmýyor ama elinize geçen filbox modülü yinede denemek lazým çokaz bi ihtimal ama belki çalýþýr..
Yeni giriþim FÝLBOX'a hayýrlý olsun!
Ama ben düþündüðümden daha pahalý buldum.:Neden mi?
-Smart Tv lerde sayýsýz video servislerinin (Teledünya-Tvbu-Teknosa vb.) aylýk ödentileri 9.99 Tl.Üstelik peþin deðil aylýk kredi kartlarýna endeksli.Nasýl olsa hepsi de vizyondaki filmler deðil;ha tv ha video!..Ne fark eder! Seçme hakký da cabasý...
Saçmalýk belki de!Ama benim görüþüm de bu!..![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri