Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Doğuş Grubundan Yeni Spor Kanalı Geliyor (STAN SPOR )

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Doğuş Grubundan Yeni Spor Kanalı Geliyor (STAN SPOR )

Doğuş Grubundan Yeni Spor Kanalı Geliyor ...STAN SPOR...

Doğuş Grubu Türki Cumhuriyetlere yönelik bir spor kanalını önümüzdeki hafta yayına sokmaya hazırlanıyor.Kanal şuanda Dünya Kupasını verecek , eğer yeterli ilgili görürse devam edecek görmezse akıbeti çokta iyi olmayacak sanırım.

Daha önce NTVSPOR 2 (Smart Spor) ile ilgili bilgi vermiştim bilenler bilir.O yüzden kaynak bizzat benim

Bu kanalın Turksat'dan yayın yapmayacağını bilmiyorum ama arkadaşımın demesine göre farklı bir uydudan yayın yapacak.Tam detaylar ne olur bilemem ama sonuçta kanal Doğuş Power Center'dan yayın yapacak

Bu arada bu kanal için Doğuş Grubu taşeron görevi de görüyor olabilir yada biri ile ortaklık...
    Kaynak alıntıdır
    Konu bayram tv tarafından (07-06-2014 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bilgileri veren arkadaş ntv grubundan baya haberi olandır kaynak saglam...

daha öncede ntvspor smart kanalını ilk bilgilerini duyurmuştu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STAR SPOR daha önce vardı star digital zamanlarında yanlışmıı hatırlıyorum acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11502 H 3750 1/2 dvbs2 qpsk2 pilot : on şeklindedir.

Stan Sport Promo

Intelsat 10 @ 47.5° East

STAN SPOR Turki Cumhuriyetlere Yönelik Yayın Yapacak
    Konu bayram tv tarafından (07-06-2014 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence fazla kalmaz TÜRKSAT dışı bi o kanalı izlemek için çanakmı çevireceğiz değmez..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beaverss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence fazla kalmaz TÜRKSAT dışı bi o kanalı izlemek için çanakmı çevireceğiz değmez..
    amaç zaten ülkemize yönelik yayın degil azerbaycan,kırgızistan,türkmenistan vs. turki cumhuriyetlere yönelik yayın yapılacak türksat uydusunu gelme durumu şimdilik yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal biss ile şifrelendi alttaki linke tıklayarak biss bilgilerini ögrenebilirsiniz..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zannedersem geçici yayında olabilir test amaçlı bu uydu için Intelsat 47.5°E

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maçları Rus spiker sunuyor.Şuan kanalda fazla mataryel olmadığı için ntvspor dan bazı programlar türkçe olarak alınıp yayınlanıyor.Bu arada kanal'da ingilizce - rusça karışık programlar olabilir.Şuan için kanal devam edecek gibi duruyor ve Ingiltere Premiere Ligi ve NBA yayınlayacak diye duyumlar aldım..alıntı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Saran Grubu STANSPOR'u kuruyor

Spora verdiği destekle bilinen Saran Holding’den dev bir adım daha geliyor.

“Stansport” spora dair herşeyle yayın hayatına başlıyor.

Sadettinn Saran başkanlığındaki Saran Holding, yeni kanalının Lasmanını 29 Eylül Pazartesi günü Four Seansons Bosphorus hotelde gerçekleştirecek…

Ucankus

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri