Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bugün Dedem Vefat Etti.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bugün Dedem Vefat Etti.

Babam yerine koyduğum, beni bu yaşıma kadar büüten, yılalrdır sağlık sorunları olan dedem, dün gece 1de vefat etti. Allah razı olsun dün götürdüğüm iki hastanedede doktorlar çok ilgilendi ama 3 haftadır evde yatalak olmasına rağmen sağlık bakanlıgından birtürlü gelmeyen ekibede hakkımı helal etmiyorum. Belli olduki halen bu ülkede sağlık ile alakalı düzenlemeler yoluna girmemiş. Evde bakım hizmeti ilk günden basvuruma rağmen, vefat ettiği gün kimseye ulaşamadım. mecburende 112 yi aradım. Dedemi bugun öğlen namazından sonra toprağa verdik. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun babamın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başın sağolsun üstadım Allah geride kalanlara sabır versin çok zor bir durum ama kaçınılmaz nihayetinde Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eyleye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mutaf hocam başın saolsun allah rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Babam yerine koyduğum, beni bu yaşıma kadar büüten, yılalrdır sağlık sorunları olan dedem, dün gece 1de vefat etti. Allah razı olsun dün götürdüğüm iki hastanedede doktorlar çok ilgilendi ama 3 haftadır evde yatalak olmasına rağmen sağlık bakanlıgından birtürlü gelmeyen ekibede hakkımı helal etmiyorum. Belli olduki halen bu ülkede sağlık ile alakalı düzenlemeler yoluna girmemiş. Evde bakım hizmeti ilk günden basvuruma rağmen, vefat ettiği gün kimseye ulaşamadım. mecburende 112 yi aradım. Dedemi bugun öğlen namazından sonra toprağa verdik. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun babamın..
    Basri hocam başın saolsun Dedenin yattııgı yerler cennet mekanıı olsun
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başınız sağolsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basri abi başın sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah. Sizlerede ALLAH SABIR VERSİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet eylesin sevenlerine yakınlarına sabırlar ihsan etsin mekanı cennet olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basri hocam Başın sağolsun. allah sabır versin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri