mrb arkadaslar dm 800 hd cihaz arkadaki eternet isiklari yaniyor ama displayde hic bir sey yok adaptor denendi display denendi ama malesef cihaz acilmiyor rs 232 connet olmuyor acaba basina gelen arkadaslar oldumu boyle bir sorun
saygilar
Teşekkur: 0
mrb arkadaslar dm 800 hd cihaz arkadaki eternet isiklari yaniyor ama displayde hic bir sey yok adaptor denendi display denendi ama malesef cihaz acilmiyor rs 232 connet olmuyor acaba basina gelen arkadaslar oldumu boyle bir sorun
saygilar
sanrim kimse bu tur sorunla karsilasmamis galiba
saygilar...
RS232 İle connect olmuyor ise cihaz buyuk ihtimal bozulmuştur.Siz ne kadar mudale edebilirsiniz bilmiyorum dreambox teknik servislerine danışmanız iyi olacaktır
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
cok tsk ederim serkan bey cevabiniz icin
saygilar...
Ali hocam displayda hiç ekran yok diyor buyuk ihtimal şu elektrikler son zamanları gidipgeliyor ya buyuk ihtimal cihaza zararverdi ben bir yere okudum dm 800 lere bu gibi drumda kendini korumaya alıyormuş aradan belli süre geçsin bakalım belki acılı bir kaç kişi bu şekil düzeltmiş
sevgili editör arkadaşım bide adaptörün voltajını kontrol etmeyi unutmayın adaptör yanmış veya adaptörün içindeki condensetörler şişmiş olabilir. ve bundan dolayı doğru akımı vermiyordur. sanırım kastettiğiniz elektrik fişini takmadan cihazı dışarda bir iki gün bekletmeyi düşünüyorsunuz öğlemi. bu işlemi ilk defa duyuyorum, umarım işe yarar. lütfen akıbetten bizi haberdar etmeyi unutmayınız.
LEBEN ?
cihazi ön acma kapama dügmesini basili tutarak arka kismindaki ana acma kapama dügmesini acarak displayde ip no gelmiyormu
mrb arkadaslar cevaplariniz icin cok tsk ederim adaptor elimde fazlasi ile var 12 volt 3 amp 12 volt 5 amp hepsinde denedim sonuc ayni. selo65 dm 800 de arkada acma kapama olmaz arkadasim direk fis girer hepsini denedim displayi denedim rs 232 ile connet olmuyor cihaz cihazda tum voltajlar normal calisan cihazla karsilastiriyorum 12 volt normal 5 volt normal ama cihaz acilmiyor
hata dm 800 lerde genelde bakin burada..bunun reparatura gidip degismesi lazim..! 54-MHz-Quartz..!
dhch,router ip adresler hepsi mesaji aliyor ve birbiri ardina komunizieren yapiyor..! linkteki resme bak,,,eger kendin kaynak yapip takamazsan onlar 15 euro ya yapiyor..arti 8 euro alet..35.40 euro posta ucretiyle,,
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
![]()
Konu hayhuy tarafından (09-06-2014 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri