Woops’ta Her Yöne 5000 SMS ayda sadece 1TL!!! İster tek başına alınabiliyor, ister diğer paketlere ek. Fark etmiyor.

Ee Woops’lu dediğin sevgili, kanka fark etmeden; gündüz, gece fark etmeden mesajlaşır, affetmez.


Woops’lular BESBIN yazıp 4545’e göndererek pakete kaydolabiliyor. Woops’lu olmayan 7-25 yaş arasındaki müşterilerin pakete kaydolmak için BESBIN boşluk TC Kimlik No yazıp 4545’e göndermeleri gerekiyor. (Örn, BESBIN 12345678900)
Paketten, BİMcell, POCELL, Pttcell, Faturasız Ofis hariç, bireysel faturasız tarifelerdeki Woops’lu müşteriler ile Taraftar hat sahibi Woops’lu müşteriler yararlanabiliyor.
Mevcut müşterilerin (30 günden fazla süredir Avea’nın bireysel faturasız tarifelerinde olan müşteriler) Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi’nden yararlanabilmeleri için İkili 500 Paketi ya da İkili 1000 Paketi’nden birine kayıt olmaları gerekiyor. Daha önceden İkili 1000 Paketi’nin 19 TL’lik yeni müşteri teklifine kayıt olmuş müşteriler paketten faydalanamıyor.
Yeni müşteriler (Son 30 gün içinde numara taşıma ya da yeni hat tesisi yoluyla Avea’nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşteriler), Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi’nden ister tek başına, ister diğer paketlerle birlikte (İkili 1000 Paketi’nin 19 TL’lik yeni müşteri teklifi hariç) yararlanabiliyor.
Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi 30 günde bir otomatik olarak yenileniyor. Otomatik paket yenilemesinin iptali için IPTAL BESBIN yazıp 4545’e gönderilmesi gerekiyor. İptal durumunda paket kapsamındaki SMS’ler silinmiyor ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmiyor.
Pakette kalan SMS adeti KALAN BESBIN yazıp 4545’e SMS atarak sorgulanabiliyor.
Pakete 30 gün içerisinde yalnızca bir kere kayıt olunabiliyor.