REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: >>ÇOK ACELE<< deep freeze yükledim hafıza kart okuyucum gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sistemi geri y&#252;kliyemiyorum y&#252;klemek istedigimde olmuyoo yani orada bir tarih belirmelem gerekiyor ama hi&#231; bir tarihi se&#231;emiyorum bir &#246;nceki ay'ı da se&#231;emiyorum şimdi ne yapmam gerek_?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart okuyucunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? driverını bulmaya &#231;alışalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kart okuyucun usb girişli oldugu i&#231;in Bilgisayarının anakartının usb girişleri yeniden tanıtınız.Bunada Bilgisayarın anakart tanıtım cd sinden yapamanız gekeriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alexjoan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kart okuyucunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? driverını bulmaya çalışalım
    Kart okuyucunun driveri yoktur.Windows x-p zaten usb girişinden otomatik tanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarınızın bios ayarlarından USB girişleri kapalı olabilir.Buna dikkat ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart okuyucumun markasını modelini bilmiyorum bilgisayarı aldığımda bilgisayarın kasasına monte edilmiş şekilde geldi ve ben bios'a girip usb girişlerinin girişlerinin kapalı olup olmadığıne nereden bakabilirim yani biosta hangi men&#252; altında acaba_?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevap veren yokmu acaba_????,,yardıma ihtiyacım var ..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri