Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Lucescu Bir aksilik olmazsa Ýmzaya geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Lucescu Bir aksilik olmazsa Ýmzaya geliyor

Ünal Aysal, Mayýs ayýnda prensip anlaþmasýna vardýðý Mircea Lucescu'yu ikna etti. Baþkan, "Taraftar onu istiyor. Bu isteði dikkate alýrým. Benim de ilk tercihim Lucescu" dedi. Anlaþma ise 2 yýllýk olacak

Galatasaray'da Mancini'den boþalan koltuða kimin oturacaðý konusunda tek baþýna karar alacaðýný yönetim kurulundaki arkadaþlarýna açýklayan Baþkan Ünal Aysal, Mircea Lucescu'dan haber bekliyor. Ýlk tercihlerinin Lucescu olduðunu ifade eden Aysal, "Taraftarýmýzýn da istediði isim Lucescu. Ben her zaman taraftarýn da isteðini dikkate alýrým. Ancak baþkandan izin almasý gerekiyor... Lucescu'dan Pazartesi gününe kadar haber vermesini bekliyoruz" dedi.

MÝRCEA LUCESCU HAK ETMEDÝ!
    Aysal þöyle devam etti: "Sayýn Mircea Lucescu Galatasaray'dan hak etmediði þekilde gönderildi. Jupp Heynckes ve Mustafa Denizli teknik direktör adaylarýmýzdan biri deðil." Bu arada Ukrayna'daki siyasi kriz yüzünden Shakthar Donetks'ten ayrýlmak isteyen Rumen hoca, enerji iþinde ortaklýk yaptýðý kulübün patronu Rinat Akhmetov ile iliþkilerini bozmadan bu sözleþmeyi fesh etmek istiyor. Rumen teknik adamýn Pazartesi ya da Salý günü Ýstanbul'a geleceði öðrenildi. Lucescu ile Baþkan Ünal Aysal yapacaklarý görüþme sonrasý 2 yýllýk sözleþme imzalayacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yinemi bu adam "yeter ya yeter artýk býktým ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lucescu nun gelmesi birþey anlam ifade etmiyor gigs gibi cýkýp sahaya oynayacak hali yok yinede lucescu iyidir bana göre

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"köpekler istedi diye,atlar ölmez..!" demiþti zat-ý muhterem..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lucescu galatasaraya gelebilcek en iyi teknikdrektördür neyapýp edip getirsinler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lucesku 5 tane mancini 10 tane fatih terim eder....adamýn bütün suçu milliyetinin romen oluþu...yoksa bir alman ingiliz italyan veya ýspanyol olsaydý istanbula deyil antrenör olarak konferansa bile vermeye naz ederdi....galatasaray þampiyon yaptýðý bir takýmdan adeta kovulan baþarýlý bir antrenörü tercih etmekle isabetli bir iþ yaptý...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lucescu gider hagi gelir oda olmaz gider feldkamp gelir onuda gönderirler fatih hoca geri gelir þapkadan tavþan çýkmazsa seri böyle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri