Merhaba sevgili Dostlar!
İki gündür ulusal bir konuyu forum sayfalarına kim taşıyacak,beklentisi içinde oldum.Ama futbol sevdasından olacak ne benim gibi iktidar karşıtlarından, ne de siyasi iktidarın attığı her adımda keramet bulan forum dostlarının hiç birinden böyle bir yaklaşım göremedim.
Kısa adıyla İŞİD,bilinen açılımı:Irak, Suriye İslami cephe örgütü.(açılımı yanlış ta yazmış olabilirim..)Hani Bizim hükümetin iki de bir Suriye giriş kapılarında yakalanan ve içinde silah ve cephane olduğu için durdurulan MİT TIRLARI var ya.Hani o tırlar yüzünden açığa alınan hakim,savcı,polis ve jandarmalar olmuştu.Mecliste bu uygulamalara karşı çıkan tüm muhalefet partileri Vatana ihanetle suçlanmıştı,ufuklarının darlığından söz edilmişti.Hatta ve hatta sayın Davutoğlu dış politikalarının stratejik derinliğinden bahsetmişti..Umarım olayı tüm yönleriyle anımsadınız!..
İşte bizim Suriye Devlet Başkanı Esat'ı devirmek için iki yıldır her türlü desteği verdiğimiz Suriyeli muhalifler grubundan olan İŞİD sonunda silahını bize doğrulttu!..Musul Büyük elçiliğinde görevli tüm diplomat ve elçilik görevlilerini ve de ailelerini rehin aldı!..Ne yaparsın "kahpelik adamların fıtratında" var!Koskoca dünya liderimiz Tayyip Erdoğan bile suspus oldu..Şimdilerde rehine kurtarma işine odaklandık:Oraya asker gönderemeyeceğimize göre Ya Amerikan doları ya da Avrupa Eurosu göndereceğizi.Adamlar bizim liramızı bile kabul etmiyorlar.Örtülü ödenek sıfırlandı gitti..Ulusal onur paspas oldu.Bizim başbakansa halen CHP ve MHP yi suçlamakla meşgul.Bu olayın sorumluluğunu da muhalefete yıkarsa şaşırmam doğrusu?