Türkiye’nin yeni dijital platformu Filbox, CAM Modül ile yarın satışa çıkıyor! Sevdiğiniz SinemaTV kanalları ve daha fazlası Filbox CAM Modülde!
resimler alıntıdr..
Türkiye’nin yeni dijital platformu Filbox, CAM Modül ile yarın satışa çıkıyor! Sevdiğiniz SinemaTV kanalları ve daha fazlası Filbox CAM Modülde!
resimler alıntıdr..
Konu bayram tv tarafından (06-06-2014 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
Konu bayram tv tarafından (05-06-2014 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.
Filbox modul satışı ile bakalım neler yapacak ama şuda bir gerçek ulaşacagı kesim bence cok az herkeste modul girişli uydu cihazı veya uydutv si yok.Bu kanalları açan bir cihaz yapmaları lazım modul satışı ile biryerlere gelmesi cok zor diye düşünüyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Modül girişi tek olan ancak başka platforma üye olan kullanıcılarıda düşünmeleri lazım bir modül bir kart girişi var bencve bunu göz önüne alarak kart satışıda yapmalı
O zaman dağıttıkları modüller D-smart platformunun kartını çalıştırsın zarar vermeden buna bir çözüm bulsunlar
şuan ***** satışa sunulmuş kargo ücretide bedava
Konu Admin tarafından (05-06-2014 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: FİRMA İsmi vermeyin
dmart sd ve hd cihazlarda extradan modül takılabiliyor yalnız geçen ay gelen yeni yazılım ile filbox modüllerine engelleme yapılmıştır..kısaca dsmart cihazlarında filbox modüller çalışmıyor ama elinize geçen filbox modülü yinede denemek lazım çokaz bi ihtimal ama belki çalışır..
Yeni girişim FİLBOX'a hayırlı olsun!
Ama ben düşündüğümden daha pahalı buldum.:Neden mi?
-Smart Tv lerde sayısız video servislerinin (Teledünya-Tvbu-Teknosa vb.) aylık ödentileri 9.99 Tl.Üstelik peşin değil aylık kredi kartlarına endeksli.Nasıl olsa hepsi de vizyondaki filmler değil;ha tv ha video!..Ne fark eder! Seçme hakkı da cabası...
Saçmalık belki de!Ama benim görüşüm de bu!..![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri