REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: TRT kanalları ve bazı kanallarda biss uyarısı alan üyelerin yapması gerekenler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TRT kanalları ve bazı kanallarda biss uyarısı alan üyelerin yapması gerekenler.

Dsmart üyeligi olan arkadaşlar ulusal kanallarda biss uyarısı alıp spor yayını izleyemiyorsanız 1.nolu kanal üzerinde enaz 5. dakika bekleyiniz.. Eger yine sonuç alamazsanız cihazı fabrika ayarlarına alın sonra cihazı kapatıp açın tekrar 1.nolu kanalda en az 5. dakika bekleyiniz sorun çözülmüş olacak..

Konu bayram tv tarafından (09-11-2014 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu güncellenmiştir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Banada geldi bu mesaj bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eeeeeee modül kullananlar ne olacak. Sonuçta buna para verdik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eeeeeee modül kullananlar ne olacak. Sonuçta buna para verdik.
    Eger kullandıgınız ekipmanlar biss ile şifrelenmiş yayınları çözemiyorsa dsmart biss ile şifrelenmiş kanalları maç saatine yakın zamanda ilgili kanalları kendi frekansına ekliyor ordan izleyebilirsiniz tabii bundan sonra bu uygulama devam edermi onuda bilmiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eger kullandıgınız ekipmanlar biss ile şifrelenmiş yayınları çözemiyorsa dsmart biss ile şifrelenmiş kanalları maç saatine yakın zamanda ilgili kanalları kendi frekansına ekliyor ordan izleyebilirsiniz tabii bundan sonra bu uygulama devam edermi onuda bilmiyorum..
    Benim için sıkıntı yok zaten DİGİTURK'tende izlerim sorunsuz olarak. Ama madem böyle uygulama var modüllü üyeleride düşünmeleri lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belasını versin bu d smartın 1 haftadır trt kanallarında maç izleyemiyorum,bana her seferinde 1 nolu kanal üzerinde 5-10 dakika bekle diyorlar sonra şifre otomatik yüklenip açılıyormuş ama halen açılmadı,bırakin 5-10 dakikayı yarım saat bekledim yine nafile,şimdi ben ne yapayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri