Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: d smart ucretsiz cı+ modul değişimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[I]Beni de arayıp "Dünya Kupası Maçlarını" sorunsuz izleyebilmem için en yakın D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartımı alıp bayiie vardığımda Bu saçmalık ta nerden çıktı?Yok böyle bir şey deyip her hangi bir işlem yapılmadı.D-Smart Müşteri Hizmetleri ile Bayiileri arasındaki bu sıcak(!) ilişkiden sonra ben de işin peşini bıraktım.[/I]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [I]Beni de arayıp "Dünya Kupası Maçlarını" sorunsuz izleyebilmem için en yakın D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartımı alıp bayiie vardığımda Bu saçmalık ta nerden çıktı?Yok böyle bir şey deyip her hangi bir işlem yapılmadı.D-Smart Müşteri Hizmetleri ile Bayiileri arasındaki bu sıcak(!) ilişkiden sonra ben de işin peşini bıraktım.[/I]

heralde gittigiz bayii henüz işlem için bilgi verilmemiş modül degişimi var siz ds mh. iletin duruma onlarda size enyakın ds shop bayisini bilgilendirirp yeni modülünüzü alabilirsiniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri