REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: d smart ucretsiz cı+ modul değişimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart d smart ucretsiz cı+ modul değişimi

dsmart elimdeki modulu cı+ modulle ucretsız değiştirdi.değişimin nedeni trt kanallarındaki bıss problemini çözmekmiş.eskiden tvlerde çalışmayan modulum şimdi samsung ve lg tvlerde problemsiz çalışıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu modulun içinde kart varmı yoksa filbox gibi sadece direk modullemi çalışıyor ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabikide kartli diger gibi nasil kontrol edecek d smart ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl değiştirdin.nereye başvurdun hangi yolu izledin seremir gardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün aradılar modülün sahibi sizsiniz değiştirmiyoruz dediler.ancak hd cihazl a değişim yaparız filan dedi.bende istemedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[I]Beni de arayıp "Dünya Kupası Maçlarını" sorunsuz izleyebilmem için en yakın D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartımı alıp bayiie vardığımda Bu saçmalık ta nerden çıktı?Yok böyle bir şey deyip her hangi bir işlem yapılmadı.D-Smart Müşteri Hizmetleri ile Bayiileri arasındaki bu sıcak(!) ilişkiden sonra ben de işin peşini bıraktım.[/I]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [I]Beni de arayıp "Dünya Kupası Maçlarını" sorunsuz izleyebilmem için en yakın D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartımı alıp bayiie vardığımda Bu saçmalık ta nerden çıktı?Yok böyle bir şey deyip her hangi bir işlem yapılmadı.D-Smart Müşteri Hizmetleri ile Bayiileri arasındaki bu sıcak(!) ilişkiden sonra ben de işin peşini bıraktım.[/I]

heralde gittigiz bayii henüz işlem için bilgi verilmemiş modül degişimi var siz ds mh. iletin duruma onlarda size enyakın ds shop bayisini bilgilendirirp yeni modülünüzü alabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ücretsiz CI+ Değişimi hala yapılıyormu acaba? Yapılıyorsada CI+ nın ne gibi bir avantajı var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ücretsiz CI+ Değişimi hala yapılıyormu acaba? Yapılıyorsada CI+ nın ne gibi bir avantajı var?
    Hiçbir avantajı yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri