dsmart elimdeki modulu cý+ modulle ucretsýz deðiþtirdi.deðiþimin nedeni trt kanallarýndaki býss problemini çözmekmiþ.eskiden tvlerde çalýþmayan modulum þimdi samsung ve lg tvlerde problemsiz çalýþýyor....
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
dsmart elimdeki modulu cý+ modulle ucretsýz deðiþtirdi.deðiþimin nedeni trt kanallarýndaki býss problemini çözmekmiþ.eskiden tvlerde çalýþmayan modulum þimdi samsung ve lg tvlerde problemsiz çalýþýyor....
Bu modulun içinde kart varmý yoksa filbox gibi sadece direk modullemi çalýþýyor ?
tabikide kartlidiger gibi nasil kontrol edecek d smart ?
![]()
nasýl deðiþtirdin.nereye baþvurdun hangi yolu izledin seremir gardeþ
bugün aradýlar modülün sahibi sizsiniz deðiþtirmiyoruz dediler.ancak hd cihazl a deðiþim yaparýz filan dedi.bende istemedim.
[I]Beni de arayýp "Dünya Kupasý Maçlarýný" sorunsuz izleyebilmem için en yakýn D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartýmý alýp bayiie vardýðýmda Bu saçmalýk ta nerden çýktý?Yok böyle bir þey deyip her hangi bir iþlem yapýlmadý.D-Smart Müþteri Hizmetleri ile Bayiileri arasýndaki bu sýcak(!) iliþkiden sonra ben de iþin peþini býraktým.[
/I]
Bu ücretsiz CI+ Deðiþimi hala yapýlýyormu acaba? Yapýlýyorsada CI+ nýn ne gibi bir avantajý var?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri