Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: d smart ucretsiz cý+ modul deðiþimi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart d smart ucretsiz cý+ modul deðiþimi

dsmart elimdeki modulu cý+ modulle ucretsýz deðiþtirdi.deðiþimin nedeni trt kanallarýndaki býss problemini çözmekmiþ.eskiden tvlerde çalýþmayan modulum þimdi samsung ve lg tvlerde problemsiz çalýþýyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu modulun içinde kart varmý yoksa filbox gibi sadece direk modullemi çalýþýyor ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabikide kartli diger gibi nasil kontrol edecek d smart ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nasýl deðiþtirdin.nereye baþvurdun hangi yolu izledin seremir gardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugün aradýlar modülün sahibi sizsiniz deðiþtirmiyoruz dediler.ancak hd cihazl a deðiþim yaparýz filan dedi.bende istemedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[I]Beni de arayýp "Dünya Kupasý Maçlarýný" sorunsuz izleyebilmem için en yakýn D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartýmý alýp bayiie vardýðýmda Bu saçmalýk ta nerden çýktý?Yok böyle bir þey deyip her hangi bir iþlem yapýlmadý.D-Smart Müþteri Hizmetleri ile Bayiileri arasýndaki bu sýcak(!) iliþkiden sonra ben de iþin peþini býraktým.[/I]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    [I]Beni de arayýp "Dünya Kupasý Maçlarýný" sorunsuz izleyebilmem için en yakýn D-Smart bayiine yönlendirdiler.Ben de modül ve kartýmý alýp bayiie vardýðýmda Bu saçmalýk ta nerden çýktý?Yok böyle bir þey deyip her hangi bir iþlem yapýlmadý.D-Smart Müþteri Hizmetleri ile Bayiileri arasýndaki bu sýcak(!) iliþkiden sonra ben de iþin peþini býraktým.[/I]

heralde gittigiz bayii henüz iþlem için bilgi verilmemiþ modül degiþimi var siz ds mh. iletin duruma onlarda size enyakýn ds shop bayisini bilgilendirirp yeni modülünüzü alabilirsiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu ücretsiz CI+ Deðiþimi hala yapýlýyormu acaba? Yapýlýyorsada CI+ nýn ne gibi bir avantajý var?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu ücretsiz CI+ Deðiþimi hala yapýlýyormu acaba? Yapýlýyorsada CI+ nýn ne gibi bir avantajý var?
    Hiçbir avantajý yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri