Turkcell Anadolu’daki þirketleri teknolojiyle buluþturuyor

Turkcell, “Ýþ’te Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla Denizlili þirketleri teknolojik dönüþüme çaðýrýyor

Turkcell’in, þirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hýzlý ve kârlý olmalarýný saðlamak, büyümelerine katkýda bulunmak amacýyla düzenlediði “Ýþ’te Teknoloji Hamlesi” toplantýlarýnýn 2014’teki yedinci duraðý Denizli oldu.

Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell, “Ýþ’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doðrultusunda, þirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak üzere gerçekleþtirdiði Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adým adým gezerek, mobil ve sabit iletiþim teknolojilerinin þirketlere saðladýðý faydayý, teknolojik dönüþümü yaþamak isteyen þirketlerle birebir temasa geçerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonlarýn yedincisini Denizli’de gerçekleþtirdi. Þirketlerin baþarýsýna teknolojiyle destek olmak için baþlattýðý turda, þimdiye kadar 21 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müþterisiyle buluþan Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanýndaki þirketlere teknolojiyle fark yaratma fýrsatlarýný anlatýyor.

Denizli Sanayi Odasý Baþkaný Müjdat Keçeci’nin açýlýþ konuþmasýyla baþlayan organizasyon, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in “Teknoloji ve Ýnovasyonla Yeni Bir Dünya” baþlýklý konuþmasýyla devam etti. Turkcell Genel Müdür Yardýmcýsý Selen Kocabaþ’ýn Turkcell teknolojisiyle þirketlerin baþarýsýna saðlanan destekle ilgili gerçekleþtirdiði “Ýþ’te Teknoloji Hamlesi” sunumunun ardýndan da, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak fark yaratan Pekdemir Çiftliði ortaklarýndan Adnan Pekdemir, Denizli Belediyesi Beltaþ Genel Müdürü Metin Teke, Gediz Elektrik Daðýtým Bilgi Ýþlem Müdürü Armanç Çamlýbel, Kalbim Gýda yetkilisi Cem Doðu katýlýmcýlarla baþarý hikayelerini paylaþtý.

Süreyya Ciliv:” Þirketlerin iþlerinde fark yaratmasý ancak ve ancak teknolojik dönüþümle mümkün”
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yaptýðý konuþmada: “Turkcell, bugün kurumsal pazarýn lideri ve 520 bini aþkýn þirkete hizmet veriyor. Turkcell’li olmayý seçen þirketler için fark yaratmak, onlarý teknolojiyle bir adým öne taþýyabilmek için yoðun bir çaba içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm þirketler bu fýrsatý yakalasýn. Anadolu’nun dört bir yanýnda Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taþýyan binlerce þirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu þirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalýþýp, Anadolu'da iþ ortaklýðý ekosistemini büyüterek yerel deðeri güçlendirmek.” dedi. Günümüz dünyasýnda þirketlerin ancak teknolojik dönüþümle iþlerinde fark yaratabileceðinin altýný çizen Ciliv konuþmasýna þöyle sürdürdü: “Bir sanayi, ihracat ve ticaret merkezi olan Denizli’nin de bu teknolojik dönüþümü gerçekleþtirerek ülke ekonomisine katkýsýný sürdüreceðine inanýyorum.”
Selen Kocabaþ: “Son yýllarda Denizli’ye 57 milyon TL’lik yatýrým gerçekleþtirdik”
Denizli’deki Teknoloji Hamlesi toplantýsýna katýlan Turkcell Genel Müdür Yardýmcýsý Selen Kocabaþ da gerçekleþtirdiði sunumda “2013 yýlýnda ülke ekonomisine 1,5 milyar TL katký saðladýðýmýz makineler arasý iletiþim teknolojisiyle kurumsal müþterilerimize hesaplý, pratik, hýzlý ve faydasý kanýtlanmýþ çözümler sunuyoruz. 32 bin km’lik fiber altyapýmýz, tek noktadan toplu iletiþim çözümlerimiz, kurumsal müþterilerimize hizmet veren 1000 çaðrý merkezi çalýþanýmýz ve 1400 kurumsal satýþ ekibimizle müþterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Ýhracat ve sanayinin merkezi Denizli için de yatýrýmlarýmýza hýz kesmeden devam ediyoruz. Son yýllarda Denizli’ye yaptýðýmýz toplam yatýrým rakamý 57 milyon TL’yi buldu. Bunun yanýnda, on binleri aþkýn kurumsal müþterimize hizmet götürüyoruz. Denizli Belediyesi ile gerçekleþtirdiðimiz projelerimizle Denizli halkýnýn da hayatýný kolaylaþtýrýyoruz. Belediye otobüslerinde, park ve bahçelerde, otopark ücretlendirmede verdiðimiz internet hizmetlerimizden günde ortalama 200 bin Denizlili faydalanýyor” dedi. Kamudan medya ve finansa, enerjiden lojistiðe, perakende, inþaat ve saðlýk sektörlerine kadar uzanan geniþ bir yelpazede müþteri ihtiyaçlarýna yönelik “Altyapý”, “Yönetim” ve “Pazarlama” olmak üzere 3 temel alan belirlediklerini ve yeni iþ modelleriyle bu alanlarýnýn her birine özel setler oluþturduklarýný ifade eden Kocabaþ, bu setlerin içinde her boyutta þirketin hedeflenen ihtiyacýný karþýlayacak çözümlerinin bulunduðuna dikkat çekti.
KUTU 1 – Hayali dükkan açmak
Teknoloji Hareketi Toplantýsýnýn katýlýmcýlarýndan biri de, Turkcell’in TÝSVA iþbirliðiyle hayata geçirdiði Ekonomiye Kadýn Gücü projesi kapsamýnda mikrokredi alarak iþini büyüten Atiye Tanrýöver oldu. Þu an Açýk Öðretim Fakültesinde Okul Öncesi Bölümünde Anaokulu Öðretmenliði okuyan, evli ve üç çocuk sahibi xx, 2010 senesinde mikrokredi ile tanýþýyor. Evde makarna kesip satarken kredi kullandýktan sonra iþini çeþitlendirerek yastýk kýlýfý, zeytin ve turþu satýþýna da baþlýyor. Teknoloji Hareketi Toplantýsý’nda konuþma yapan Atiye Haným þunlarý söyledi:” Kazandýðým sadece çocuklarýmýn eðitim masraflarýný deðil, kendi eðitim masraflarýmý da karþýlýyorum. Ayrýca ev ihtiyaçlarýna az da olsa destek oluyorum. Eþimin omzundan bir yükü almýþ olduðum için mutluyum. Bu arada internetten kendime bir dükkan açtým. Buradan ürünlerimi tüm Türkiye’ye pazarlamayý hedefliyorum. Eþim diyabet hastasý olduðu için diyabetlilere yönelik tatlý ve reçel çeþitleri yaparak bunlarý internetten ve açmayý planladýðým dükkanýmdan satýþa sunmayý istiyorum. Bizlere bu desteði saðlayan mikrofinans ailesine ve Turkcell’e teþekkür ederim.”