REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TURKCELL HATTI OLANLAR DİKKAT !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping TURKCELL HATTI OLANLAR DİKKAT !

Faturanız beklediğinizden yüksek mi geliyor? Sebebi bu olabilir!

Faturalı Turkcell müşterileri, rızaları olmadan kaydedildikleri servisler tarafından faturalarının şişirilmesinden şikayetçi.

Son zamanlarda sikayetvar.com‘da Turkcell mobil servisleri ile ilgili şikayetler arttı. Tüketicilerin faturalarına paket servis bahanesiyle haftalık 14 TL yansıtılıyor.

Turkcell Kontra 6955 Servisi

Faturalarının beklediklerinden fazla olduğunu gören tüketiciler, Turkcell’i aradıklarında kendilerinin cep telefonlarından girdikleri çeşitli siteler yoluyla paket servislere üye olduklarını, bu yüzden her ay faturalarına bu paket servislerin ücretlerinin yansıtıldığını öğreniyorlar. Turkcell’e herhangi bir pakete bilerek ya da isteyerek üye olmadıklarını söyleyip, faturaya eklenen bu usülsüz ücretlerin tazminini isteyen tüketicilere ise olumsuz cevap veriliyor.

Tüketiciler Tepkili

Başta sikayetvar.com olmak üzere birçok farklı internet platformunda tepkilerini dile getiren Turkcell müşterileri, herhangi bir onay vermeden, rızaları dışında ve karşılığında hiçbir hizmet verilmeden kendilerine yansıtılan bu ücretlerden dolayı öfkeli.

Farketmeyen Yandı

Eğer farkedip iptal mesajı göndermezseniz, KONTRA 6995 servisi faturanıza aylar boyunca bu ücretleri yansıtmaya devam ediyor.

Sizden kesilip kesilmediğini nasıl öğreneceksiniz?

Cep telefonunuzdan 532′yi arayarak operatöre bağlanmaya çalışın. Konuştuğunuz operatöre herhangi bir Katma Değerli Servise üye olup olmadığınızı sorun. Eğer üyeliğiniz varsa operatör size söyleyecektir. Ardından bu servisten nasıl çıkabileceğinizi sorun ve dediklerini harfiyen uygulayın.

Ücretlendirme varsa Turkcell’den geri isteyin

Eğer tarafınıza usülsüz bir ücretlendirme yapılmışsa önce telefon ile bu ücretin geri ödenmesini isteyin. Muhtemelen olumsuz cevap vereceklerdir. Bunun üzerine Turkcell Genel Müdürlüğüne iadeli taahhütlü bir posta ile faturanıza yansıtılan bu ücretlerin geri ödenmesini isteyin. Yine olumsuz cevap alırsanız iadeli tahhütlü geri bildirimi ve detaylı fatura dökümleriniz ile birlikte bağlı bulunduğunuz İlçenin ” Tüketici Hakem Heyetlerine” başvurun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten Turkcell den iyi bi kazık yemiştim şimdi Vodafone dayım memnunum süpriz fatura yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten Turkcell den iyi bi kazık yemiştim şimdi Vodafone dayım memnunum süpriz fatura yok.
    Aynen...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkcell'de pahalı ancak sinyal gücü gerçekten iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanında turkcell bana kazık attıgı için artık kullanmıyorum yıllardır vodafone kullanıyorum çokta güzel..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1998 yılından beri Avea kullanıyorum eski adı Aycell olan o zamandan başlamıştım ve çok memnunum hem söyledikleri tutar faturada geliyor hemde kullanım hakları söyledikleri kadar katakülli yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çekim gücü iyi ama parasal çekim uyanıklığıda bir o kadar iyi Turkcell in

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsi vatandaşın fırsatını kolluyor ilk fırsatta yapacaklarını yapıyorlar sadece turkcel değil dikkat etmek lazım.

VAKFET VAŞAT YAŞA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen yıl 8000(sekizbin ) olan sarı puanımı yıl sonu geldi diye sildiler!... bu nasıl bir anlayışa sahip olduklaraının göstergesi 12000(onikibin) sarı puanım olabilseydi ir telefon alabilecektim...en kısa sürede bir başka operatötöre geçeceğim araştırıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yturan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çekim gücü iyi ama parasal çekim uyanıklığıda bir o kadar iyi Turkcell in
    Ben de istiyorum ama ayrılamıyorum;zira çocukların hattı da turkcell.Farklı GSM ler daha pahalıya gelecek.Artık eskisi gibi değil;Vodafon ve Avea'nın çekim güçleri de iyileşti...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri