Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TURKCELL HATTI OLANLAR DÝKKAT !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping TURKCELL HATTI OLANLAR DÝKKAT !

Faturanýz beklediðinizden yüksek mi geliyor? Sebebi bu olabilir!

Faturalý Turkcell müþterileri, rýzalarý olmadan kaydedildikleri servisler tarafýndan faturalarýnýn þiþirilmesinden þikayetçi.

Son zamanlarda sikayetvar.com‘da Turkcell mobil servisleri ile ilgili þikayetler arttý. Tüketicilerin faturalarýna paket servis bahanesiyle haftalýk 14 TL yansýtýlýyor.

Turkcell Kontra 6955 Servisi

Faturalarýnýn beklediklerinden fazla olduðunu gören tüketiciler, Turkcell’i aradýklarýnda kendilerinin cep telefonlarýndan girdikleri çeþitli siteler yoluyla paket servislere üye olduklarýný, bu yüzden her ay faturalarýna bu paket servislerin ücretlerinin yansýtýldýðýný öðreniyorlar. Turkcell’e herhangi bir pakete bilerek ya da isteyerek üye olmadýklarýný söyleyip, faturaya eklenen bu usülsüz ücretlerin tazminini isteyen tüketicilere ise olumsuz cevap veriliyor.

Tüketiciler Tepkili

Baþta sikayetvar.com olmak üzere birçok farklý internet platformunda tepkilerini dile getiren Turkcell müþterileri, herhangi bir onay vermeden, rýzalarý dýþýnda ve karþýlýðýnda hiçbir hizmet verilmeden kendilerine yansýtýlan bu ücretlerden dolayý öfkeli.

Farketmeyen Yandý

Eðer farkedip iptal mesajý göndermezseniz, KONTRA 6995 servisi faturanýza aylar boyunca bu ücretleri yansýtmaya devam ediyor.

Sizden kesilip kesilmediðini nasýl öðreneceksiniz?

Cep telefonunuzdan 532′yi arayarak operatöre baðlanmaya çalýþýn. Konuþtuðunuz operatöre herhangi bir Katma Deðerli Servise üye olup olmadýðýnýzý sorun. Eðer üyeliðiniz varsa operatör size söyleyecektir. Ardýndan bu servisten nasýl çýkabileceðinizi sorun ve dediklerini harfiyen uygulayýn.

Ücretlendirme varsa Turkcell’den geri isteyin

Eðer tarafýnýza usülsüz bir ücretlendirme yapýlmýþsa önce telefon ile bu ücretin geri ödenmesini isteyin. Muhtemelen olumsuz cevap vereceklerdir. Bunun üzerine Turkcell Genel Müdürlüðüne iadeli taahhütlü bir posta ile faturanýza yansýtýlan bu ücretlerin geri ödenmesini isteyin. Yine olumsuz cevap alýrsanýz iadeli tahhütlü geri bildirimi ve detaylý fatura dökümleriniz ile birlikte baðlý bulunduðunuz Ýlçenin ” Tüketici Hakem Heyetlerine” baþvurun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten Turkcell den iyi bi kazýk yemiþtim þimdi Vodafone dayým memnunum süpriz fatura yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Zaten Turkcell den iyi bi kazýk yemiþtim þimdi Vodafone dayým memnunum süpriz fatura yok.
    Aynen...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkcell'de pahalý ancak sinyal gücü gerçekten iyi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zamanýnda turkcell bana kazýk attýgý için artýk kullanmýyorum yýllardýr vodafone kullanýyorum çokta güzel..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1998 yýlýndan beri Avea kullanýyorum eski adý Aycell olan o zamandan baþlamýþtým ve çok memnunum hem söyledikleri tutar faturada geliyor hemde kullaným haklarý söyledikleri kadar katakülli yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çekim gücü iyi ama parasal çekim uyanýklýðýda bir o kadar iyi Turkcell in

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hepsi vatandaþýn fýrsatýný kolluyor ilk fýrsatta yapacaklarýný yapýyorlar sadece turkcel deðil dikkat etmek lazým.

VAKFET VAÞAT YAÞA...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçen yýl 8000(sekizbin ) olan sarý puanýmý yýl sonu geldi diye sildiler!... bu nasýl bir anlayýþa sahip olduklaraýnýn göstergesi 12000(onikibin) sarý puaným olabilseydi ir telefon alabilecektim...en kýsa sürede bir baþka operatötöre geçeceðim araþtýrýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yturan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çekim gücü iyi ama parasal çekim uyanýklýðýda bir o kadar iyi Turkcell in
    Ben de istiyorum ama ayrýlamýyorum;zira çocuklarýn hattý da turkcell.Farklý GSM ler daha pahalýya gelecek.Artýk eskisi gibi deðil;Vodafon ve Avea'nýn çekim güçleri de iyileþti...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri