REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sahur Yoklaması ve Her Telden Sahur Sohbetleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Banada uyku yok bir tane küçük çekirge nasıl girdyse eve girmiş bir türlü bulamadım evin neresinde sahurada az kaldı davulcular vuruyor surekli davula sizlerin orada davulcular kapıya gelirmi bahşiş için
    gece gece bahşiş isteyen denk gelmedi ama ramazanın 15 ve son günü bahşiş toplarlar..
    Konu bayram tv tarafından (29-06-2014 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Banada uyku yok bir tane küçük çekirge nasıl girdyse eve girmiş bir türlü bulamadım evin neresinde sahurada az kaldı davulcular vuruyor surekli davula sizlerin orada davulcular kapıya gelirmi bahşiş için
    Bizde ramazan davulcuları bayramdan sonra gelir bahşiş için. Eskiden davulcu gelince arkadaşlarla halay çekerdik bu sene adam gibi davulcu yokki halay çekelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bizde ramazan davulcuları bayramdan sonra gelir bahşiş için. Eskiden davulcu gelince arkadaşlarla halay çekerdik bu sene adam gibi davulcu yokki halay çekelim.
    Valla orucu kahvatıyla tutuyoruz ama bugun açlık hissetmedim gecen sene yemek yemiştim o gun baya susamıştım en iyisi kahvaltıya devam sanırım peynir-zeytin-reçel-nutella-organik domates katkısız yeterde artar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla orucu kahvatıyla tutuyoruz ama bugun açlık hissetmedim gecen sene yemek yemiştim o gun baya susamıştım en iyisi kahvaltıya devam sanırım peynir-zeytin-reçel-nutella-organik domates katkısız yeterde artar
    Ben yemek yedim vallaha kahvaltı yapmadım yarın iş yok güzel bir uyku çekelim bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese hayırlı ramazanlar.Allah kolaylık versin hepimize 1 ay boyunca ve tabiki de geri kalan ömrümüzde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çay içiyom.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese hayırlı sahurlar bursada sahur 3. 32 de başladı allh kabul etsın ınsallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buralardayız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orucun 3.gününe hazır olanlar buradamısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

davulcuda şimdi geçti kendisini göremesekte sesi geliyordu yine

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri