Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Cep telefonu faturaları kabaracak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Cep telefonu faturaları kabaracak!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 'Mobil Azami Ücret Tarifeleri' ile ilgili kurul kararını yayınladı.

Cep telefonu operatörlerinin tarifelerini etkileyen kararla, azami ücrette yüzde 5 oranında bir artış bekleniyor. Uygulama 1 Temmuz'dan itibaren yürülüğe girecek. Kurul kararıyla operatörler tarifelerini geçen yıla göre daha yüksek fiyat üzerinden belirleyebilecek. 2013'te sabit telefondan cebe ve cepten diğer cep telefonuna yapılan bir aramada dakika başına 43.89 kuruş ücret alınıyordu. Azami sınırı gösteren bu rakam alınan kararla 46.25 kuruşa çıktı. Yurt dışına yapılacak aramada ise ücret tavanı 4.63 TL olarak belirlendi. Yurtiçi kısa mesaj ücreti 33.25 kuruş, yurtdışı ise 83.08 kuruş oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pek fazla telefonlarda bu tür ücretler paket dışı olarak değiştiriliyor herkes paket aldıgı için sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Desene tam zamanında hattı kontorlüye çektim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki daha fazla soyulacagız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Desene tam zamanında hattı kontorlüye çektim.
    En iyisi kontorlu hatlar zaten ben aylık 500 dk alıyorum yetiyor bana fatura sürprizi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En iyisi kontorlu hatlar zaten ben aylık 500 dk alıyorum yetiyor bana fatura sürprizi yok
    Vodafone daydım 500 dk 50 mb 50 sms 30 tl fatura ödüyordum. Avea nın wops tarifesi hoşuma gitti 500 dk 5000 sms 2 GB internet 23 tl (faturasız) bende buna geçtim. Avea ve turkcell in faturalı tarifelerine pek güvenmem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vodofen 500 dk 17 tl . şimdilik işimi gorüyor. faturalı hatlar epeyce kabaracak sanırım..... saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vodafone daydım 500 dk 50 mb 50 sms 30 tl fatura ödüyordum. Avea nın wops tarifesi hoşuma gitti 500 dk 5000 sms 2 GB internet 23 tl (faturasız) bende buna geçtim. Avea ve turkcell in faturalı tarifelerine pek güvenmem.
    50 Mb internetmi O nasıl bişeymiş öyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar zam sadece hatlı telefona değilki. örneğin şimdi 20tl. bir kontür ile tahminen diğelim 20 dakika görüşme hakkımız var, zamdan sonra 20 dakikalık görüşme bakarsınız 10 dakikaya 12 dakikaya indirilir. olur olur neden olmasın. yaniii.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri