Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: VONETS wifi dönüştürücü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart VONETS wifi dönüştürücü

LED TV ve Atlanta Hd box cihazımda kullanmak üzere aldığım 2 adet Vonets cihaz satılıktır.LG TV'ye orijinal wifi adaptör aldığım için ihtiyaç fazlası. Tüm Enternet Girişli Cihazlarda Sorunsuz Calişmaktadir.Kablo Derdiniz Yok . Yapmaniz Gereken Herhangi Bir Bilgisayarda Cd Araciliğiyla Kurulumunu Yapıp wifi şifresini girmek.Daha Sonra Tüm Ethernet Girişli cihazları Kablosuz Olarak Kullanabilirsiniz. piyasa fiyatı 75TL olan cihazı 65 TL'ye satıyorum.İlgilenenler özel mesaj atabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evinizdeki uydu alıcı veya İnternet özelliği olan LED Tvlerinizi kablo derdi olmadan internete bağlayın...İhtiyaç fazlası sorunsuz,kutusu ve cd ile birlikte 2adet Vonets wifi adaptör 120 TL.
    Konu gungor1976 tarafından (12-07-2014 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam uydu cihazınız için ya ayrı konu açın yada konu başlığını değiştirin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam uydu cihazınız için ya ayrı konu açın yada konu başlığını değiştirin.
    Hocam Atlanta HD Boxı satmak için yeni konu açmak daha doğru bir karar...Eyvallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vonets in yeni modelini bridge olarak yani wi-fi yi ethernet e dönüştürmek için almıştım ayarlayadım geri iade ettim. Ayarlayamamın sebebi arayüzüne zor girilmesi ve superonline ile uyumlu çalışmaması. Bunda da aynı sorunlar var mı? Yoksa almayı düşünürüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu model

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri