REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başıma kötü bir şey gelirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başıma kötü bir şey gelirmi?

Merhaba saygı değer arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bende adıma kayıtlı olan bir ford connect 2008 model araç vardı. ben bu aracı satmak için nette ilan vermişitim, ve memleketimden olan birisine denk gelip aracı satın aldı, bakmaya geldiyinde denemeye çıktı ve aracı beyenip fiatıda biçtikten sonra bugün noterde işlemleri yapabilirmiyiz dedi. bende olur dedim, arabada hasar olarak benim bildiğim orta sağ kapı ile ön sağ çamurlukta hasar var diye biliyorum dedim. ve gerçektende öğle olduğunu biliyorum. neyse notere aynı gün gittik devir işlemlerini yaptık, hatta notere girmeden 5 dakika evvel araca kayıtlı olan hasar kaydı olup olmadığını cep telefonundan sorguladı. gelen mesaj bu araca ait hasar kaydı bulunamamaktadır denmişti. şimdi aradan 1 küsür ay geçtikten sonra bana telefon açıyor ve araba daha önce pert olmuş 20 bin tl değerinde hasar var diye söylüyor, şimdide arabayı geri iade etmek istiyor, bende geri almıyacam zira bende banka kredisiyle yeni bir araç aldım, ve ben ne arabayı geri almak nede adama parasını geri vermek istemiyorum zira geri verecek paramda yok ve yaptığı şeyde makul bir şey değil sen arabayı aldın güle güle kullan, 1 buçuk 2 ay sonra bu sorunlar nerden geldi nerden çıktı, adama avukata gidip şikayette bulunacağını söyledi. sonuç itibarı ile bana herhangi bir zarar gelirmi, ceza veya arabayı geri alma gibi bir durum söz konusu olurmu. sinirimden acaip titriyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gidip versin birşey olmaz alan razı veren razı bu satış işlemleri böyle basit mi 1-2 ay kullan ben geri verecem hiç bir şey talep edemez bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bende adıma kayıtlı olan bir ford connect 2008 model araç vardı. ben bu aracı satmak için nette ilan vermişitim, ve memleketimden olan birisine denk gelip aracı satın aldı, bakmaya geldiyinde denemeye çıktı ve aracı beyenip fiatıda biçtikten sonra bugün noterde işlemleri yapabilirmiyiz dedi. bende olur dedim, arabada hasar olarak benim bildiğim orta sağ kapı ile ön sağ çamurlukta hasar var diye biliyorum dedim. ve gerçektende öğle olduğunu biliyorum. neyse notere aynı gün gittik devir işlemlerini yaptık, hatta notere girmeden 5 dakika evvel araca kayıtlı olan hasar kaydı olup olmadığını cep telefonundan sorguladı. gelen mesaj bu araca ait hasar kaydı bulunamamaktadır denmişti. şimdi aradan 1 küsür ay geçtikten sonra bana telefon açıyor ve araba daha önce pert olmuş 20 bin tl değerinde hasar var diye söylüyor, şimdide arabayı geri iade etmek istiyor, bende geri almıyacam zira bende banka kredisiyle yeni bir araç aldım, ve ben ne arabayı geri almak nede adama parasını geri vermek istemiyorum zira geri verecek paramda yok ve yaptığı şeyde makul bir şey değil sen arabayı aldın güle güle kullan, 1 buçuk 2 ay sonra bu sorunlar nerden geldi nerden çıktı, adama avukata gidip şikayette bulunacağını söyledi. sonuç itibarı ile bana herhangi bir zarar gelirmi, ceza veya arabayı geri alma gibi bir durum söz konusu olurmu. sinirimden acaip titriyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum.
    sana tavsiyem biran evvel avukata git ve bu isi sonuca ulastir,,yoksa o seni mahkemeye verir ve belki yalanci sahitte bulursa sonuca da gidebilir..avukata herseyi anlat ,,hatta notere girmeden 5 dakika evvel araca kayıtlı olan hasar kaydı olup olmadığını cep telefonundan sorguladı,,bunu da ispatlattir..yani herseyi avukata emanet et..arabayi geri alma mecburiyetin yok..yeni cikan kanunlara göre..!hasari yaptirman veya ücretten düsmen yeterli,,!illada al diyorsa alirsin ama oda senin zararini karsilama karsiliginda yani kredini ödeme kosuluyla..diren aliharbiyehatta
    Konu hayhuy tarafından (02-07-2014 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birsey olmaz kafanı yorma bir aydır aklı nerdeymiş yada sorgulattıgı halde temiz çıkan araç sen daha ne yapabilirsin yokuşa sür verme sakın
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman herkez araba alsın binsin 1 ay sonra begenmedim deyip geri versin ooo ne kadar güzel bende aynısını yapayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 ay sonra geri alırım diye sözleşme varmı yok yazılı taahhüt ettinmi yok korkma elinden ne geliyorsa yapsın bu ikinci el araba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birşey olmaz bence yok öyle bir dunya begenmedim sorunlu cıktı vs deme sansı yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes sana nacizane tavsiyem hic kafani bile yorma bu konuyla, noterde araba devir teslim isini yaptiktan sonra o araba artik yeni sahibinindir seninle hic bir alakasi kalmamistir.
    arabanin el degistirdikten sonra hasar meydana gelmediginin bir garantisi varmi ? sende ona bunu sorabilirdin.
    tek yapacagin numarani degistir kafan rahat etsin bu isin sonunda hic bir sey olmaz ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam adam aracı sorgulatmış kaldı ki aracı da denemiş e noter işlemlerinde de bir sorun çıkmadığına göre araç tamamen o şahsa ait yani satın aldığı günden itibaren aracın tüm hasarından veya sonra ki çıkan hasarlardan satın alan kişi sorumludur şimdi bu adam arabayı alıyor 1 ay kullanıyor hiçbir şey yok sonra esrarengiz bir şekilde birden bire aracın 20 bin liralık hasarı ortaya çıkıyor ustam sen bu adama 5 kuruş bile verme ha seni mahkemeye mi verecekmiş abi o zaman sende bir avukat tut kendini savun bu adam senden 5 kuruş bile alamaz hakkı yok bir kere allah yar ve yardımcın olsun ustam bu arada ustam aracı satmadan önce muayenesini yapmışmıydın? aracın pert kaydı mevcut mu ?bunları da göz önünde bulundurmakta da fayda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali kardeşim sattığın kişi madem 20 bin liralık hasar var diyor sende ondan 20 binlira eksiğine arabanı geriye al...yani arabanı 30 bine sattıysan 10 binlira ver arabanı tekrar al...sana son tavsiyemde memleketlim hemşerim diyerek birilerine domates bile satma....bol şanslar...
    CİMBOMLU

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri