Merhaba saygı değer arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bende adıma kayıtlı olan bir ford connect 2008 model araç vardı. ben bu aracı satmak için nette ilan vermişitim, ve memleketimden olan birisine denk gelip aracı satın aldı, bakmaya geldiyinde denemeye çıktı ve aracı beyenip fiatıda biçtikten sonra bugün noterde işlemleri yapabilirmiyiz dedi. bende olur dedim, arabada hasar olarak benim bildiğim orta sağ kapı ile ön sağ çamurlukta hasar var diye biliyorum dedim. ve gerçektende öğle olduğunu biliyorum. neyse notere aynı gün gittik devir işlemlerini yaptık, hatta notere girmeden 5 dakika evvel araca kayıtlı olan hasar kaydı olup olmadığını cep telefonundan sorguladı. gelen mesaj bu araca ait hasar kaydı bulunamamaktadır denmişti. şimdi aradan 1 küsür ay geçtikten sonra bana telefon açıyor ve araba daha önce pert olmuş 20 bin tl değerinde hasar var diye söylüyor, şimdide arabayı geri iade etmek istiyor, bende geri almıyacam zira bende banka kredisiyle yeni bir araç aldım, ve ben ne arabayı geri almak nede adama parasını geri vermek istemiyorum zira geri verecek paramda yok ve yaptığı şeyde makul bir şey değil sen arabayı aldın güle güle kullan, 1 buçuk 2 ay sonra bu sorunlar nerden geldi nerden çıktı, adama avukata gidip şikayette bulunacağını söyledi. sonuç itibarı ile bana herhangi bir zarar gelirmi, ceza veya arabayı geri alma gibi bir durum söz konusu olurmu. sinirimden acaip titriyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum.
Yer imleri