Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Merhaba saygý deðer arkadaþlar yaklaþýk bir ay önce bende adýma kayýtlý olan bir ford connect 2008 model araç vardý. ben bu aracý satmak için nette ilan vermiþitim, ve memleketimden olan birisine denk gelip aracý satýn aldý, bakmaya geldiyinde denemeye çýktý ve aracý beyenip fiatýda biçtikten sonra bugün noterde iþlemleri yapabilirmiyiz dedi. bende olur dedim, arabada hasar olarak benim bildiðim orta sað kapý ile ön sað çamurlukta hasar var diye biliyorum dedim. ve gerçektende öðle olduðunu biliyorum. neyse notere ayný gün gittik devir iþlemlerini yaptýk, hatta notere girmeden 5 dakika evvel araca kayýtlý olan hasar kaydý olup olmadýðýný cep telefonundan sorguladý. gelen mesaj bu araca ait hasar kaydý bulunamamaktadýr denmiþti. þimdi aradan 1 küsür ay geçtikten sonra bana telefon açýyor ve araba daha önce pert olmuþ 20 bin tl deðerinde hasar var diye söylüyor, þimdide arabayý geri iade etmek istiyor, bende geri almýyacam zira bende banka kredisiyle yeni bir araç aldým, ve ben ne arabayý geri almak nede adama parasýný geri vermek istemiyorum zira geri verecek paramda yok ve yaptýðý þeyde makul bir þey deðil sen arabayý aldýn güle güle kullan, 1 buçuk 2 ay sonra bu sorunlar nerden geldi nerden çýktý, adama avukata gidip þikayette bulunacaðýný söyledi. sonuç itibarý ile bana herhangi bir zarar gelirmi, ceza veya arabayý geri alma gibi bir durum söz konusu olurmu. sinirimden acaip titriyorum. ne yapacaðýmýda bilmiyorum.
üzme hocam kendini biþey çýkmaz ordan okadar para verip araç alacan gidip saniyiye kaportacýya motorcuya göstermeyecen sonra bikaç ay binip araç pertmiþ deyip aracý geri vermeye kalkýþacan yok öyle yaðma
sana kaportacýya gitme diyen oldumu motorcuya gitmene gerek yok diyen oldumu baktýrsaydýn kardeþim araca öyle dandik mesaj sistemine güvenipte tonla para verilip araç alýnýrmý
sen rahat ol kardeþim belkide araç onda pertlik oldu aracýn pert tarihine kaza tarihine tutanaklara trafikten baktýrýver varmý öyle biþey