Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
58 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: EUTELSAT 3D 3° YUNAN KANALLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 EUTELSAT 3D 3° YUNAN KANALLARI

Önceliklle sımdıden herkese tesekkurler. Burdurdan 135 lik atlanta offset canakla bulmaya eutelsat 3d uydusunu bulmaya calısıyorum bulamadım. Frekans versenız ıyı saglam yuksek olanından. sıtelerdekı frekanslarla bulamadım. ve hangı yunan kanalları var? malum hotbırdden nova gıdınce yunan kanalı kalmadı. bana yunan kanalı lazım 3 derece de degıl mı hala? bana detaylı bılgı yazarsanız hayırlı Ramazanda cok makbule gecer.... hangı frekansla bulabılırım ve hangı yunan kanalları var ve server ıle ızleye bılır mıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı infilak15tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Önceliklle sımdıden herkese tesekkurler. Burdurdan 135 lik atlanta offset canakla bulmaya eutelsat 3d uydusunu bulmaya calısıyorum bulamadım. Frekans versenız ıyı saglam yuksek olanından. sıtelerdekı frekanslarla bulamadım. ve hangı yunan kanalları var? malum hotbırdden nova gıdınce yunan kanalı kalmadı. bana yunan kanalı lazım 3 derece de degıl mı hala? bana detaylı bılgı yazarsanız hayırlı Ramazanda cok makbule gecer.... hangı frekansla bulabılırım ve hangı yunan kanalları var ve server ıle ızleye bılır mıyım?
    sorun cozuldu eskı tıp uydu alıcılar bulmuyo yenı hd cıhazla kanallar bulunmustur yunan kanalları ısteyenlere tavsıye ederım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi frekanslardan yayın alıyorsunuz lyngsat.com sitesine baktım boş gorunuyor frekanslar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ydu yeni ben yeni duyuyorum kaç drecede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı infilak15tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun cozuldu eskı tıp uydu alıcılar bulmuyo yenı hd cıhazla kanallar bulunmustur yunan kanalları ısteyenlere tavsıye ederım....
    hangi uydu tp yokmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 derecede yayın yapıyor bu uydu ama daha yeni aynı turksat4 a gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eutelsat 3.E uydusu sirius uydusunun yanında ,evet o uyduda yunan kanalları var ayrıca arap kanallarıda var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzelde bilgi paylaştıkca güzelleşir hiç kimse frakans yazmamış frakans yazarmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Frekans gozukmuyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Frekans gozukmuyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fragans gözükmüyorda şu infilak arkadaş nasıl izliyor...

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri